Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodząca rozpacz

co mogę sobie zrobić aby uśmierzyć ból? Znacie jakies sposoby?

Polecane posty

Gość chodząca rozpacz

Facet mnie nie chce, a ja go kocham....naprawdę Życie jest do dupy

Gość jest tutaj
...naście tematów o podobnej tematyce - radzę zerknąć - poczytać... Nie ma sposobu - jedynie czas...

Gość najlepiej....
sprobuj sie zajac czyms innym, film, ksiazka, fryzjerka itp.:-) tak zebys miala jak najmniej czasu na myslenie;-)

Gość oh zycie
nic nie zrobisz jak cie nie chce to nie chce musisz dac sobie z nim spokoj a to ze nie jest latwo to normalne!!

Gość chodząca rozpacz
ale ja juz czekam od 5 miesięcy, zawaliłam przez niego sesje teraz miałam poprawki...wszystko sie komplikuje

To już niedługo ci przejdzie ;) Gdzieś czytałam, że uczucia to tylko chemia, a stan zakochania mija po 6 miesiącach. U mnie sie sprawdza ;)

Gość chodząca rozpacz
nawet wiem jaki zwiazek powoduje te uczucia: fenyloetyloamina:) nienawidzę tego związku...wrrr...

Czas, czas i tylko czas. Zapełnij go sobie maksymalnie by nie mieć wolnej chwili na mysli o nim. Swoja drogą 5 miesiecy... u mnie to trwało 8 i sie nie skonczyło. A ze studiów wyleciałem i zaczynam od nowa. Tylko w moim przypadku sie to szczesliwie skonczyło.

Gość chodząca rozpacz
szczęśliwie tz jak? Prosze pociesz mnie bo jestem w rozpaczy....zaczyna sie kolejny rok akademicki a ja sie boję że te tez zawale. Nie mogę sie skupić na niczym bo ciągle myślę o nim...

Ja Cię pocieszę 🌼. Tak się musiało stać, żeby spełniło się Twoje prawdziwe marzenie, które gdzieś jeszcze czeka. To jego byś straciła 🌼

Gość chodząca rozpacz
dzięki ale moim prawdziwym i jedynym marzeniem jest on....

wez sie w garsc! poryczysz pół roku moze rok a moze 2 lata i zapomnisz wiec uswiadom sobie juz dzis ze nie warto inwestuj w siebie i badz egoistka

Ech-wyrzuć wszstko co Ci go przypomina, nie słuchaj piosenek kojarzacych sie z nim, nie wchodz na nk fotke czy inna pierdółke na którje mozesz sobie jego zdjecia poogladac i z czasem bedzie lepiej.

Gość panienka w czerwonych szpilecz
nie chce Cię...miej troszkę honoru i odwróć sie z podniesiona głową a nie właź mu do dupy

Gość aleś Ty głupia laska
chłop Cię nie chce to znaczy ze musi być z Tobą cos nie tak...

Gość w podobnej sytuacji
ja też mam taka sama sytuacje laska mnie nie chce i co i nie rozpaczam. Umówiłem się z inną jutro mamy się spotkać wieczorem na kawę, jest sympatyczna, uśmiechnięta, moze nie piekność z twarzy ale ze to ma super figurę:) Zrób to samo pomaga...:)