Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyylwiaaaa

czy to upokazajace dla kobiety..?

Polecane posty

Gość syyylwiaaaa

siedze z facetem na kanapie...całuje mnie przytula...a za chwile pda cyniczne pytanie.."nie zmoczyłaś kanapy":O:O z tym jego cynicznym usmieszkiem..nie wiem czy przesadzam może nie znam sie na żartach ale czy słusznie irytuja mnie takie zagrania?dodam że to nie pierwsze tego typu.

odgryź się, że przecenia swoje możliwości jeśli sądzi, że pocałunkami sprawi, że zalejesz kanapę :P

Gość Żmiija
ale burak, rany...

Gość OLOPPIU
moj facet jest identyczny ;/ ciagle glupie teksty wali i ten jego usmieszek ;/ nauczylam sie na to przymykac oko :)

to zalezy od rodzaju relacji jakie masz ze swoim facetem - gdyby mój powiedział w chwili obecnej coś takigo, to bym sie poprostu śmiała :)

Gość doskonalszy moment
???? o czym ty pierdolisz?

Gość trzeba bylo powiedziec
że "przy tobie mi to nie grozi". :classic_cool:

Gość syyylwiaaaa
twierdzi że jestem dretwa i nie zmam sie na żartach:Oczyli was tez by to irytowało?

Gość syyylwiaaaa
twierdzi że jestem dretwa i nie zmam sie na żartach:Oczyli was tez by to irytowało?

nie zirytował by mnie taki tekst u mojego faceta - żartujemy w różny sposób. Nie widze w tym nic obcesowego i obraźliwego

Gość OLOPPIU
ja tez na poczatku sie wkurzalam ,obrazalam ... a on moowil ,,nie znasz sie na zartach .ja taki juz jestem'' i dlatego przekonalam sie do tego i teraz sie z tego smiejwe :) malo tego - udzielo mi sie od niego i sama czesto wale takie teskty ;p

"gdyby mój powiedział w chwili obecnej coś takigo, to bym sie poprostu śmiała" a w jakiej chwili byś sie nie śmiała? :P

Gość pegooooooo
to zależy na jakim etapie związku ,jak długo się znacie i jak blisko jesteście,ale jeśli CIe to nie śmieszy,nie powinien w ten sposób rzartować

Gość syyylwiaaaa
acha ale to jest facet ktorego znam niecały miesiąc...

Gość OLOPPIU
,zartowac'' ;p

nie wiem na przykład jak bym zareagowała, gdyby nowopoznany facet, z którym się cauję wyskoczy mi z tekstem "czy nie zamoczyłam kanapy". Sądze, że mogłoby mnie to odrobinę zdziwić :D

uznaje Twoja odpowiedź :P a co do tematu - gdyby mi sie kobieta obrażała za takie rzeczy to szybko przestałaby miec problemy z moimi żartami...

Gość syyylwiaaaa
acha ale to jest facet ktorego znam niecały miesiąc...

syyylwiaaaa, daj spokój, przecież powiedział to w żartach. Wolałabyś, żeby był drętwusem, który wali do Ciebie samymi poematami??? Facet jak to facet (nasz oczywiście) - czasmi lubi klepnąć w tyłek, porwać znienacka na kolana, rzucić jakiś żart ...

Gość Kotleś
Jestem taki sam!!! Nie bierz tego na poważnie tylko śmiej się z tych głupot i tyle. Ile razy ja zaliczyłem takich wpadek,ale i tak dalej tak robię to silniejsze odemnie. :)

Gość komiczne i klaudko czy wy juz
macie seksik za soba :) ? a moze sie spyknijcie realnie, co? wiem, ze macie partnerow, ale przeciez oni nie musza o niczym wiedziec... jakie to romantyczne i tragiczne zaraz bedzie....jak z jakiegos metafizycznego romansu :P wyobrazcie sobie co byscie z soba powyprawiali:P komiczne wlozyby Ci cala piesc, mrrrr, a Ty polknela cae jego nasienie...czyz to nie przyjemna perspektywa?

komiczne i klaudko czy wy juz, czyżbyś była tą moją "fanką", która przez ostatnie kilka dni ciągle "łazi" za mną po kafe i analizuje wszystko, co piszę??? :P

nie, spokojnie, nie jestem Twoja fanką, acz raz na parę dni tu zajrzę, by mieć rozeznanie, co się tu dzieje.... pomyślałam sobie, że może wam pomogę :D:P i sprowadzę temat na właściwy tor :D :)

zobaczymy, co komiczne ma tu do powiedzenia :)