Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekajaca na ksiecia_22

Przeczytalam pare postow i ...POKOCHALAM FLORKA!

Polecane posty

Mam bowiem 22 lata i ciagle jestem jeszcze dziewica czekajac na tego jedynego co zerwie i zachowa dla siebie moja rozyczke. Uwazam ze jest piekielnie intelignetny, blyskotliwy i nie ma w nim cinia zawisci. Wy go tu obrazacie o on nic sobie z tego nie robi bo wie ze jest wiecej wart niz wy wszyscy razem wzieci! Pozdrawiam go cala dusza i sercem!

Razi was w oczy jego doskonalosc i to ze w jego zyciu sie nic nie zepsulo dlatego pragniecie go przyrownac do waszego poziomu!

Gość Sheila Carter666
ZAMKNIJ MORDE GLUPIA PIZDO!

Gość lapapa idfghug
z ciała i duszy...tak apropo prawdy są 3: prawda tylko prawda i gówno prawda :D

Gość fdsgfdsg
florek, hmm zbyt religijny, nieraz gdy sie odezwalem ze swoimi racjonalnymi pogladami w jakims temacie poprostu nieodpisywal albo olewal to, a to zajezdza pod pasywny fanatyzm

Czekajaca na ksiecia_22, nie jestem doskonały ale bardzo mi miło że masz o mnie dobre zdanie. Mam nadzieję że określenia "pokochałam" używasz w przenośni gdyż praktycznie mnie nie znasz. Ja ze swojej strony uważam cię za osobą bardzo sympatyczą. Pozdrawiam cały mój Fan Club !

Gość Giętki Mietek
:classic_cool:

Do Czekajaca na ksiecia_22 A może dasz swoje fotki (ci..i,pupci i cyc..w)??? wtedy twój ksiąrze z bajki szybciej się pojawi!!!

Gość wpisz swój pseudonim
Przeczytawszy opowiadanie o ezoterycznych przygodach tarocisty-masturbanta zakochałam się w Hygieniście. Uwielbiam subtelność jego humoru i życiową postawę :)

Gość a ja jestem fanką trzech panów
Florka - za jego kulturę :) Giętkiego Mańka - za jego humor :D i Mało_Stanowczego - w większości mam takie samo zdanie co on :) Pozdrawiam miłych panów!!!