Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natureal

Prezent na 18 dla kolegi

Polecane posty

Gość natureal

Urodziny obchodzi w grudniu wiec jeszcze sporo czasu ale tak sie zastanawiam juz co mu kupic?? To musi byc coś fajnego co mu sie sprzyda ale przy okazji zabawnego.

Gość halala
duza kartka z zyczeniami^^ taka laurka na osiemnastke^^ 1 m długości^^ mój bracholek dostał od dziewczyny:D fajne to jest^^

Gość gość14
Hej, 18 urodziny to świetny moment aby podarować koledze śmieszne gadżety, których nie zapomni długo. Śmieszne poduszki w kształcie piersi, to ciekawy prezent i koledze z pewnością się spodoba. Drewniany stojak na alkohol w kształcie samochodu lub motoru to świetny pomysł i praktyczny prezent. Sklep z upominkami http://sklepzupominkami.com.pl znajdziesz tam oryginalny prezent na urodziny, gadżety urodzinowe, na każdą okazję prezenty online :)

Gość natureal
Czy kolega ucieszy sie z viagry jak myślicie?

Gość gość

W sklepie fabrykafajnosci.pl/ znajdziesz sporo interesujących prezentowych propozycji więc myślę, że warto tam zajrzeć. Mają głównie nietypowe prezenty jak np. lizaki o smaku drinków, to coś czego nie znajdziemy w innych sklepach.

Gość gość

Jak potrzebuje kupić jakieś pierdoły do firmy, dla pracowników na jakąś okazję czy dla klientów to zaglądam sobie na  .allebajery.pl/ . Mają w sprzedaży sporo ciekawych gadżetów, myślę że coś tam sobie dla siebie znajdziesz.