Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona ogromnie

Prezent

Polecane posty

Gość zdziwiona ogromnie

Dostałam prezent od mojego chłopaka. Taki bezokazyjny, powiedział, że z racji ponad 150km jakie nas dzielną, i tego, że spotykamy się nie częściej niż raz w tygodniu, ten prezent pomoże mi przetrwać "trudny czas". Wibrator, mój chłopak kupił mi wibrator. Co mam o tym myśleć, zatchało mnie jak to zobaczyłam. Mam 20 lat mój chłopak 22.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
ja bym zaczęła się martwić...

Gość baterie też--zobacz czy działa

Gość dziewczyna_dupka
:) Kup mu sztuczną waginkę.

Gość zdziwiona ogromnie
Czuje się zdezoriętowana:( Jesteśmy ze sobą od roku, to mój pierwszy chłopak z którym sypiam. Wiem, że mogę wydać się jakąś zaściankową konserwatystką, ale to dla mnie szok. Nic z tego nie rozumię. :( Sypiamy ze sobą od ok 8 miesięcy, on uwielbia seks i robimy to zawsze kiedy do mnie przyjeżdza. Kidy dawał i ten prezent był bardzo zadowolony, ja jakoś zmusiłam się do uśmiechu, podziekowałam i coś jeszcze wybełkotałam, że to super, że tak o mnie dba. Nie mam jak widać dużego doświadczenia, nie wiem może takie prezenty są normalne:(

nie masz wiekszych zmartwien?:P tez dostalam wibrator ale od kolezanek ....mialysmy taka faze ze po kolei kazda z nas na urodziny dostawala wibrator a wreczalysmy go uroczyscie w knajpie tak zeby inni to widzieli;):D t eraz kochamy sie we trojke:) znaczy JA, moj chlopak i wibrator i jest :classic_cool:

Gość zdziwiona ogromnie
Wy się śmiejecie a dla mnie to jest naprawde problem. Po co on mi to kupił:( Teraz sie zastanawiam czy z nim jest wszystko ok. skoro on sobie myśl, że mi to jest potrzebne. To co on wyrabia jak sie nie widzimy 2 tygodnie

Gość dziewczyna_dupka
Masturbuje się. Jezu, aż tak Cię ten prezent gorszy? Instrukcji obsługi potrzebujesz?

Gość fdsgfdg
o kuzwa taki zartobliwo/uzytkowy prezent kupil, jak b sie dowiedzial co ty wypisujesz na forach, to by sie na pewno zastanowil z jaka frajerka jest

Gość fdsgfdg
a jak tak w 100% chcesz wiedziec po co si kupil to , to sie go kurwa spytaj, my chyba ci do chuja niepowiemy, mugl ci proteze muzgu kupic zeby wygladalo ze go masz -.-

Gość Wata cukrowaaa
pewnie sie boi ze sie puscisz lumpiaro ;]

moja żona ucieszyła się jak dostała wibrator ode mnie w prezencie - używamy go razem w łóżku - idealnu do gry wstępne - nie wiem co z nim robi jak mnie nie ma - ale mam nadzieję że dobrze się bawi - jak dla mnie normalny prezent wśród dorosłych