Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

rozmowa love666 i cwirka czekam

Polecane posty

maj zonie wyslalem juz dwa wasze z (na drabinie )podobaly sie jej i pyta mnie tak "skad je masz sa takie erotyczne "a ja jej na to to slodka ma takemnica i prosi o jeszcze ...czy moge ten tez :)

szkoda ze ide ale nadszedl czas chyba sie walne spac noc mnie czeka a roboty mnogo szkoda bo tu jest BLOGO..pa do jutra 👄

hej! padam na ryj po tym weselu, zabawa była przednia ale w hotelu nie mieliśmy zbytnio czasu zeby poszalec bo pokuj mielismy 4 osobowy :/ wiec zabawa pod prysznicem i lulu spac :)

sklep @dyskrecja.plCZesc 🖐️ja tam czasami kupuje dla mej malg.....i podoba sie jej jest wszystko czego pragniesz .Jak tam imprezka :)

🖐️ impreza superowa ale niestety na poprawinach nie byli my, bo praca.... niestety.. tak szalałam ze az kiecke podarłam, nie swoja ale da sie naprawic, do dzis mnie nogi bola :) a Tobie jak weekendzik minął ?

mrowienie to ja mam jak zawsze :) czekam na lubego zeby wyprobowac durexa nakladke, uzywales kiedys?

Ja mam sztucznego penisa i bawie sie jej cipcia bardzo to lubi .A raz to i mnie sie zachcialo .ubustwiam jak mi dupke piesci .ONA to wie i wlozyla mi tam calego jednoczesnie siedzac na mym kutasku .Nie mozna tego wprost opisac .EXTAZA

no jeszcze nie probowalam tej nakladki ze swoim, mam zamiar :) mam nadzieje ze sie zmiesci :)

szkoda ze cie tu nie bylo dzis jestem taki podniecony ze z ku... mi kapie PA

co tu tak cicho? nie ma love666? ani cwirka? ........ w sumie to sie love nie dziwie, po tym jak cwirek napisał \"dzis jestem taki podniecony ze z ku.tasa mi kapie\" to też bym się nie odezwała... chyba że się myle, byc moze tylko ja poczulam niesmak bleee cwirku ..a mialam o Tobie inne zdanie...:O