Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZyROZPACZONA

Prawdopodobieństwo Ciąży.. Proszę o rade ...

Polecane posty

Gość ZyROZPACZONA

Drogie Panie: czy po owulacji zawsze miewacie dni suche? Czy niekoniecznie.. Bo ja jestem juz w okolicy okresu i codziennie zauwazyłam że mam upławy .. Na dodatek przed chwila mierzyłam temperature- 37,1 Powiem tylko że raz w okolicach dni płodnych uprawiałam petting z chłopakiem, on po kropelkowaniu otarł się o okolice wejścia do mojej pochwy.. ALe skoro płyn wydzielany przed wytryskiem nie jest w stanie zapłodnić (udowodnione naukowo) to jakie jest ryzyko ciaży? Doradzcie, bo zwariuję...

Gość inkalol
jezeli twierdzisz ze plyn wydzielany przed wytryskiem nie jest w stanie zapoldnic, i jest to potwierdzone naukowo to co niby mialoby sie zaplodnic? zastanow sie co piszesz a potem pisz bo przeczysz sobie nie jestes w ciazy

Gość ZyROZPACZONA
wiem, ale ja mam skłonność do paniki, jeszcze jak sie poczyta forum to można zgłupieć całkiem dlatego się martwię :( a wiarygodne źródło na temat właściwosciach płyniu tutaj : http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat cytat : Badania przeprowadzone w 2007 r. na Uniwersytecie Cambridge oraz New York Presbyterian Hospital pod przewodnictwem światowej sławy profesora ginekologii, seksuologii i położnictwa David Resnick'a potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe[2

Gość ekati
taki płyn jest w stanie zapłodnić. wiem z autopsji.. autopsja ma obecnie 6 lat..

Gość inkalol
no i ten tekst powinno sie wklejic zeby sie pojawil przy kazdym nowo zakladanym temacie, bo co do tego plynu to na tym forum podawane sa sprzeczne informacje. jesli potwierdzone naukowo wiec nie ma sie czym przejmowac a ty sie nie martw na zapas

Gość ZyROZPACZONA
to jak to się stało ekati ? ale chyba doszło do współżycia? Bo u mnie partner nie wprowadził członka do pochwy i nie wiem co o tym mysl;eć. Wydaje mi się że ludzie którzy mówią, że płyn ten zapładnia zapominają o tym że po pierwszym wytrysku kiedy facet nie odda moczu i nie obmyje członka jakaś częśc plemników zostaje w cewce moczowej i może to one wąłsnie moga być przyczyną tych niefortunnych zdarzeń?

Gość inkalol
"nigdy nie stwierdzono przypadku takiego zapłodnienia" ekati wychodzi na to ze jestes pierwsza taka osoba

Gość ZyROZPACZONA
napewno jest więcej osób które myślą że ten płyn jest powodem ciąży, wystarczy wejść na jakiekolwiek forum, ale to chyba jakieś legendy, no ale jak już ktos zaszedł to sie mozna tak pocieszać.. Ja czytając te wiarygodne dane z wikipedi i tak mam obawy...

Gość inkalol
mozna tez isc do ginekologa i sie poprostu spytac ale pewnie ile ginekologow tyle opini

Gość ZyROZPACZONA
pewnie z tym to jest jak z interpretacja wiersza..