Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka jedna taka

Kto mi zasponsoruje czesne na studia-1000 zl ?

Polecane posty

Jeszcze nie podjelam pracy,wciaz szukam,a musze niedlugo wplacic pieniadze...

Gość hahahahahahahaha
a co to za studia takie drogie???

Gość skealanimal
to rusz dupę i do roboty.

tak,bo musze zaplacic za dwa mce :( a oprocz tego zycie codzienne kosztuje

Gość nie pamiętam nicka
Idż na grzyby, mniej się narobisz niż przy szukaniu sponsora, a kasa ta sama

bo to tak jest,sponsor nie zasponsoruje normalnej,tylko jakas dupodajke i kurwe :( ktora daje duupy na lewo i prawo

Gość helloooo
ja tez bym tak chciala

Gość wlasnie tak to wyglada
Ale musicie dawac dupy :)

Gość Fajny jeden taki
Studentko a skąd jesteś ?

Gość za co ten sponsoring
za piękne oczy czy tak, z filantropii? co chciałabyś od siebie dać - zamiast dupy?

no wlasnie,a ja nie chce dawac mojej dupy byle komu i to za pieniadze,moja dupa jest najwazniejsza i sie bardzo szanuje :)

Nic nie moge dac,jedynie podziekowanie i wdziecznosc to chyba duzo dla kogos kto ma forsy jak lodu

Gość takze studentka
hmmmm nie chcę Cię obrażać ,ale może daj sobie na wstrzymanie z tymi studiami przynajmniej na rok czy to są studia dzienne czy zaoczne ? piszesz ,że codzienne życie kkosztuje czyli wnioskuje ,że dzienne prywatne ,lepiej popraw maturę jeszcze masz kilka dni na złożenie wniosku do Twojego byłego liceum mnie i mojej mamie też się nie przelewa ,wolałam się dużo uczyć dostałam się na państwowe ,a teraz będę miała stypendium naukowe bo na socjalne trzeba mieć 500 zł dochodu na osobę. Możesz np wyjechać za granicę pracować jako au-pair jeśli dobrze znasz jakiś obcy język

Gość jeszcze pożyczyć
to rozumiem, ale DAĆ? :O

Gość kończąca studia
trzeba było się dostać na dzienne, publiczne.. inaczej tzra isc do roboty, jak sie nie ma kasy. tyle w temacie.

tez bym chciala zeby jakis bogacz przeslal mi chociaz ze 3 tys. ;) dla niego to nic, a ja bym chociaz dlug splacila i umeblowala jeden pokój :) ale cudów nie ma :) i nie wierze, ze ktos mi przesle :) nie ma tak dobrych ludzi;) a moze i są, tylko sie boją :) jesli jednak jest ktos taki wspanialomyslny i nie nadweręzy to jego budżetu proszę się odzywac sweetdreams1980@o2.pl :) haha, na co ja licze :D :P :D ;)

Gość John D. Rockefeller
podajcie numery kont, zaraz zrobie przelewy:classic_cool:

Gość heeeeeeeeeeeeee
jak nic nie dasz w zamian to zapomnij o kasie Pamietaj jedno im ktos ma wiecej kasy tym jest wiekszym sknerą.

pozyczyc to ja mam skad,tyle,ze nie mam z czego oddac,bo juz sie napozyczalam,a jestem na drugim roku studiow,wiec matury nie bede poprawiac,poprostu nie mam dalej na oplaty,jestem w dolku,kazdemu sie zdarza

Gość jeszcze pożyczyć
szukasz pracy, tak? w koncu ja znajdziesz, tak? wiec dlug mozesz splacic, tak? chyba ze "prywatne wydatki" beda wazniejsze

kończąca studia >>>ale zeby studiowac dziennie trzeba miec na utrzymanie,no chyba ze rodzice ci zasponsorowali a wiesz jak wyglada wiekszosc studentow dziennych na uczelniach ? ...zebrza o miske, ci,ktorzy chcieli studiowac a ich nie bylo stac tak wygladaja

Gość jeszcze pożyczyć
jak nie stać cię na studiowanie, to odłóż to na rok, dwa :)

Gość allice tallis
czasem jest dobra praca - tzn dosc dobrze płatna a nie potzrena kwalifikacji, np we wiekszych miastach w osrodkach badania opinii spolecznej ankiety przez telefon, mozna wyjsc okolo 10 zł/h, praca zmianowa, wiec dopasujesz do zajec na uczelni mozesz rozdawac tez ulotki, albo zostac hostessą na promocjach - to drugie dosc dobrze platne, a pierwsze da ci jakas kase nie wiem czy jestes z czegos dobra merytorycznie, ale jesli tak - to udzielaj korkow, poza tym opieka nad dziecmi, czasem malzenstwa potzrebuja zeby sie wyszalec w pt wieczory - moglabus sie nawet wtedy pouczyc znajoma pracowala w ubezpieczalni rejestrując szkody - praca żmudna, ale dosc dobrze platna wiecej optymizmu, szukaj pracy, popytaj sie znajmoych

ale mi sie noga powinela,masakra mam nadzieje,ze znajde prace szybko,bo szkoda zawalic drugi rok studiow proszac pisac studentka@onet.pl nie musi byc 3 000,moze byc 1 000 co to dla was, w jeden dzien tyle wydajecie

Gość kończąca studia
Ty naprawdę wierzysz, że ktoś prześle Ci tę kase??? już Ci dziewczyny posunęłu pomysły co do pracy. studenci dziennie mogą dorabiać w weekendy, bo raczej an poważnej uczelni, to w ciągu ty to raczej nie ma szans, no może na ostatnim roku. tak rodzice wspieraja mnie finansowo, ale w wakacje sobie zarabiam za granica, poza tym mam stype naukowa.

allice tallis >>>> dzieki,fajnie napisalas,milo,ze sa takie osoby,ktore potrafia zmotywowac i podniesc na duchu ulotki i inne dorywcze prace byly,a ja poprostu szukam czego na stale,zeby sie utrzymac i wzielam sie za to teraz,a pracy na stale nie ma,wszystkie to dorywcze,moze pazdziernik bedzie owocniejszy

Sweet Dreams >>> czy Twoja skrzynka mailowa tez peka w szwach od wiadomosci ? :D

jeszcze pożyczyć >>>sprobuje,ale jak nie bede miala z czego oddac to Cie znajde i opiernicze za Twoje porady :P

ja jestem na studiach zaocznych

Gość heeeeeeeeeeeeee
jak by to było takie proste to by wszyscy tak kombinowali. jak chcesz zarobić sporo i szybko to pozostaje ci niestety tylko sponsoring