Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka jedna taka

Kto mi zasponsoruje czesne na studia-1000 zl ?

Polecane posty

Gość jeszcze pożyczyć
sweet dreams - :)

dokadnie,bo pisze,ze mam kryzys,a nie ze jestem nieudacznikiem,ktory nie chce pracowac,ale kończąca studia lubi interpretowac jak jej wygodnie,osoba,ktora sie nie wczuwa w czyjes polozenie,tylko wedlug wlasnego zakodowanego schematu udziela odpowiedzi.Ja nie tylko studiuje w soboty i niedziele do 21,ale rowniez w piatki,wiec naprawde jest bardzo ciezko,bo w piatki prosto po pracy trzeba jechac na uczelnie i siedziec do 21,a weekend zamiast sie wyspac wstawalam o 6 rano. Mialam pracujaca jedna sobote w miesiacu,wiec ten rok ledwo przebrnelam

daniela80 >>>gratuluje :D

zemsta jest słodka >>>dziekuje Tobie rowniez za komenta :)

daniela i sweet dreams to chyba rocznik 80,tak ? :)

Gość daniela80
:) do tego dobrym pomyslem jest wyjechac na wakacje do pracy. Czasamia da sie skonczyc sesje juz w maju, wiec pozostaja 3-4 miesiace na prace. Co roku wyjezdzalam na ten czas do Anglii, zwykla praca w jakims hotelu, glupie sprzatanie, - a ok 8000 tys sie przywozilo. Trza sie tylko wziac, a da sie wszystko zrobic :)

Gość daniela80
ja jestem 81 :] zycze ci powodzenia no i kasy, zeby na wszystko starczalo :) Ja mam studia za soba i jakkolwiek by nie bylo, to jest to najlepszy czas w zyciu, korzystaj ile sie da :)

Gość studentka z w-wy
sory ,ale za przeproszeniem wkurwiasz mnie studentko która założyłasen topik ? czy ty kiedykolwiek pracowałaś ? spokojnie z palcem w dupie znajdziesz sobie race ,ale Tobie sie po prostu nie chce ,takie jest moje zdanie ja jestem na dziennych publicznych i sama pracuje,a jak wiesz utrzymanie w w-wie kosztuje na na stępne wakacje jadę zagranicę jako kelnerka i sama sobie zarobię na drugie studia zaoczne jak coś zawsze jest dziekanka

studentka z w-wy >>>>cos mi smierdzisz tym samym polotem co ona>>>kończąca studia

studentka z w-wy >>>no i chyba nie przeczytalas topiku calego,wszystko pewnie robisz po lebkach :D

istudentka z w-wy >>>>no pewnie niewiem co to praca i mam lenia,nie ma to jak wszechwiedzaca studentka z wawy :D dokladnie wiem ile kosztuje utrzymanie w warszawie,bo tu sie osiedlilam :)od kilku lat mieszkam sama,wiec to pewnie bedzie moja pierwsza praca, a do tej pory z nieba mi manna leciala,a pieniadze lezaly na chodniku,ty to masz poczucie humoru,szkoda,ze sie nawet posmiac nie mozna :D

Gość studentka z -w-wy
wybacz ,ale ja tej drugiej osoby nie znam chociaż podzielam jej zdanie(sprawdź sobie ip o ile na kafe można to sprawdzić) nikt Cie nie zmusza żebyś poszła na studia żebyś nie miała tych prywatnych zaocznych to byś pracowała postwarzali te zaoczne drugorzędne prywatne uczelnie gdzie się liczy tylko to ,żeby się maturę na te 30 % zdało nie każdy musi mieć magistra

Gość kończąca studia
no muszę Cie zmairtwić bo ja i studentka z wa-wy to nie ta sama osoba... nie dziwię się studentko z wawy, ze masz podobne zdania, bo wielu ludzi tak uważa, tylko wczoraj w nocy akurat na kafe znalazły się osby, które cokolwiek by się działo przytakują, bo oni tutaj pełnią rolę poduszki do wypłakania smutków. może i też są potrzebni, ale nie w nadmiarze. doprowadzają tylko tkwienia w takmi marazmie. slyszałyście kiedyś, że prawdziwy przyjaciel jak trzeba to kopnie w dupe? pozdrawiam

Nie uwazam,ze studia zaoczne sa drugorzednymi uczelniami ja mam tylko 150 godzin mniej od studentow dziennych i musze to pojac w weekendy,a reszte w domu.Moze tu bardziej chodzi o zazdrosc,ze student zaoczny potrafi tyle rzeczy zrobic naraz i jeszcze studiowac

Gość Człowieczka
Hej!!! Są jeszcze kredyty studenckie.. Polecam jak nie masz kasy.:'(:'(:'(