Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka jedna taka

Kto mi zasponsoruje czesne na studia-1000 zl ?

Polecane posty

Gość jeszcze pożyczyć
studentka - a prosze cie bardzo :). wóz albo przewóz, kwestia priorytetów

Gość kończąca studia
tym bardziej jeśłi jesteś rozgarnięta, to nie powinnaś mieć problemów ze znaleziem pracy. to czywiste, ze zaoczni powinni sami zarobic na studia a nie zebrac u rodzicow albo co gorsze sponsorow na kafe. zal :o

Gość jeszcze pożyczyć
kończąca - czy takie oczywiste? a niby dlaczego? :)

studentka jesli mi jakims cudem ktos przesle te 3 tys :D w co nie wierze, to obiecuje ze jesli ty nie dostaniesz kasy oddam ci 1 tys. :) trudno pokoju nie urzadze, ale chociasz jakas szafe kupie a reszte oddam bo musialam sporo pozyczyc :( ale na pewno dalabym ci te pieniązki jesli bym dostala od jakiegos bogacza ;) no i jesli sama bylabym bogata :)

Gość ohoho
kolejna naiwna ;) do pracy się weź, studentko, zwłaszcza, ze to zaoczne...

kończąca studia >>> żal to tobie na drugie imie :D bo twoje wypowiedzi sa nieadekwatne do tematu,umoralniaj swojich znajomych mamicórciu

Gość kończąca studia
to co oni maja robic? caly tydzien na dupie siedziec i co dwa tyg na zjezdzie sie pojawiac? albo i nie...wstyd...:o chyba, ze tak sie poznizaja, ze biora kase od rodzicow..

Gość zemsta jest słodka
dziwni jestescie, tylko byscie dowalali czlowiekowi! Rozumiem autorke, zycze jej powodzenia!moze uda znalesc Ci sie dobra prace:)

o boze dziewczyny, czemu wy takie jestescie...kazda z nas temat zartuje zartobliwie, oczwiscie ze fajnie by bylo jakby zglosil sie jakis milioner i powiedzial...dam wam na to czego potrzebujecie ;) ale są ludzie w wiekszych potrzebach ;)

Gość kończąca studia
jak zwał tak zwał, po prostu Tobie trudno spojrzeć prawdzie w oczy.. Tobie sie po prosu należy porządny kop w dupe od zycia i tyle.

Sweet Dreams >>> hahaha,a ja przysiegam tu na forum,ze jak wygram w totka,albo zdobede kiedys jakas kase,to bedziesz pierwsza, o ktorej nie zapomne, szafe masz u mnie jak w banku,nawet dwie :D

kończąca studia >>>co mozesz wiedziec o zyciu studenta zaocznego,chyba tylko z teorii,lepiej zmien topik :)

Gość kończąca studia
Ty podobo wiesz coś o życie studenta dziennego cytuję Ciebie: "a wiesz jak wyglada wiekszosc studentow dziennych na uczelniach ? ...zebrza o miske" nieprawdaż?

kończąca studia >>> zobaczymy co powiesz jak zaczniesz zyc,bo narazie to wegetujesz,i kopniak podwojny powinnas dostac na rozbudzenie,moze kiedys zobaczysz co to zycie i ci sie galy otworza,a nie tylko siedziec na dziennych u mamusi i sie uczyc,zadne osiagniecie,czysta wygoda

kończąca studia >>>tak,widzialam,to sa znajomi,ktorzy przychodza w odwiedziny do mojej szkoly i wlasnie w ten sposob sobie pomagamy

Gość kończąca studia
yhyyy :D to trzeba było iść na dzienne i tak "wegetować". przecież i tak nie pracujesz... i byś nie musiała takich topicow zakładać.

Studentka jedna taka> dzieki ;) jesli ja strzele szóstke w totka opłace ci studia do konca piatego roku plus stancja, obiecuje- szczerze !!! :) w koncu starczy mi wtedy i na szafe i na lozko, a jeszcze schronisko musze wspomóc, rodzicom sie odwdzieczyc za wszystko, siostrze mieszkanko, jakis dom dziecka i moze jeszcze uda mi sie gdzies kupic ziemie i pobudowac domek ;) ech, jezu jak ja bym chciala :);)

Gość kończąca studia
no widzisz ja tez mam znajomych na zaoczych i takim samym prawem mogę się o nich wypowiedzieć.

Gość asady
DO Studentka jedna taka--debe ci oplacal studia za seks tak ok 10 razy w miesiacu. To nie duzo. Tylko musisz byc atrakcyjna :)

Gość jeszcze pożyczyć
kończąca studia - przeciez jak czlowiek mam mozliwosc nie pracowac, i z jakichs powodow nie chce, to niech nie pracuje i korzysta z zycia. co innego jak nie ma takiej mozliwosci i ciagnie do siebie na sile

Gość kończąca studia
no pewnie,ze jak ma taka możliwość. ale autorka jak widać nie ma.

no chyba widac,ze nie mam takiej mozliwosci,stad ten topik

kończąca studia> alez ty jestes zalosna, sama jestem studentką, studiuje dziennie i niestety w roku akademickim nie mogę pracowac, bo nie pogodze tego czasowo, ale nie bede najezdzac na zaocznych, bo naprawde ciezko jest mlodej osobie pracowac w tygodniu a weekend spedzac na uczelni :O oczywiscie ty studiujesz 2 kierunki i pracujesz...tak tak wiemy... prawda jest taka ze nie do wszystkich szczescie sie usmiecha, nie zawsze jest tak rozowo moze autorka naprawde jest w kryzysie, a rodzice nie mogą pomoc i nawet jesli zacznie prace, to nie zarobi w tydzien tysiąca zlotych pomysl o tym, zamiast tylko krytykowac !!!

Gość kończąca studia
żegnam i radzę przemyśleć parę spraw. dobranoc

Gość daniela80
najlpiej to isc na dzienne studia jak kasy nie ma. Są stypendia i w zaleznosci od kierunku mozna jeszcze isc do pracy. Ja dostawalam 500zł socjalnego 400 naukowego, jeszcze na jakies (300zl) z UE sie zalapalam i na prace w mcdonadzie weekendy zostawaly :) takze ok 1500 zl miesiecznie bylo :] trzeba tylko troche sie postarac, poszukac w necie rozne rodzaje stypendiow. Jest np Sląski fundusz Stypendialny- ok 300 zl miesiecznie, tylko trzeba dobra srednia miec, no i byc ze slaska :P Mozna tez sie przejsc do Urzedu Miasta i popytac, moze akurat jakis projekt wchodzi Powodzenia :)

Gość kończąca studia
nie wiem o jakiej krytyce mówisz, to jest prosta rada bez rozczulania się i zbędnych ozdobników: szukaj pracy i koniec. cudów nie ma. a pracy coraz więcej. że ktoś nie zdrabnia, nie ściboli, głaszcze po głowie, to od razu bije tak?... 🖐️