Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak555

ochydna sperma

Polecane posty

Można i tak, ale ryzykujesz że zabrudzi ci włosy. Lepiej aby wytrysk miał miejsce w ustach.

Nie zrażaj się. Kiedy już to zrobisz i zobaczysz ile radości sprawiło to twojemu facetowi, to sama też poczujesz się usatysfakcjonowana. Także dlatego że wreszcie się przełamałaś.

Gość mnbmn
kurde tez bym chciala sie przelamac ale jak tylko o tym pomysle to mysle od razu ze to takie nie estetyczne i ze moja dupka do czegos innego sluzy...

Gość a mój mąż nie lubi seksu analn
ego i się cholernie cieszę. Raz go namówiłam, bo chciałam spróbować. Pomijam gówno na prezerwatywie (byłam wypróżniona, ale lewatywy przed każdym seksem robić nie zamierzam, to nawet nie zdrowe dla jelit), najgorsze było po. Uczucie jakby się chciało zrobić kupę, ale potem przez kolejne dni ten odbyt mnie po prostu bolał. Mimo lubrykantu i delikatności, bo trwało to krótko i było bardzo subtelne. Maż tylko utwierdził się w swoim obrzydzeniu, a ja po stokroć wolę łykać spermę niż kochać się analnie.

wiem ze jak sie postaram i łykne to cholerstwo to jemu to sprawi przyjemność ale przeczuwam ze zwruce mu to spowrotem także przełoze to na inny rok

Gość chyzna
ja lubie polykac sperme,ale smak spermy zalezy tez od tego co wasz partner je czy pije moj pije caly czas sok ananasowy i sperma pyszna,takze dziewczyny sok ananasowy to podstawa dobrej spermy

Gość chyzna
ja uwielbiam polykac sperme rada po soku ananasowym jest bardziej slodsza takze pojcie swoich mezczyzn sokiem z ananasow

ze sie wtrace... dla mnie nie problem polknac ale niemal za kazdym razem mam odruch wymiotny - szczypie mnie w gardlo i jezyk i srednio przyjemny jest to smak... jednak widzac jego rozkosz jestem w stanie to zrobic ;) moj facet zarzuca mi,ze slyszal czy czytal, ze innym kobietom to smakuje - mi nie bardzo. Moze faktycznie jak by sprobowal jak smakuje to by mnie zrozumial ;)

Gość o boze
zamiast sie cieszyc ze polykasz to on ma jeszcze pretensje ze ci nie smakuje:D nie wierze!

Gość o boze
i wiecie co jak o tym myslę to ja bym w życiu nie połknęła tak bardzo mnie to brzydzi. i na prawde mam głęboko w dupie że pozbawam mojego jakiejś tam wyimaginowanej przyjemności.

Gość ZielonyMiź
Ja lubie spuścic sie do ust mojej dziewczyny ona potem wypluwa powoli mi całą zawartość ust do moich a ja jej z powrotem i tak sie bawimy aż któreś połknie i nie odda nic drugiemu ostatnio znalazłem że taka zabawa jest popularna wśród wielu ludzi i nazwya sie snowball powiem szerze tak sie przyzwyczailem ze dziewczyna polyka moja sperme na koniec (Z RADOŚCIĄ I APETETEM(!)), że jak jakaś nie chce tego zrobić na koniec to patrzę na nią jak na dziewczynkę która dopiero zaczyna. Wszystkie laski zaczną łykać prędzej czy później, jak tylko zacznie im brakować urozmaicenia w seksie. Więc panowie nie ma co nalegaz i sie obrazac tylko odczekac. Prędzej czy później na kolanach do was przyjda i poproszą!

Gość o boze
jasne :D:D:D:D:D

Gość markoo
a ja jestem zdania ze laski nie powinny polykac .

Gość chyzna
a jesli ma sie stalego partnera?

Gość kiziaaa_
bleeee,, jak mozna to brac do ust faceci jestescie obrzydliwi!

Gość odddd
kociak, a moze lepij niech spusci sie na piersi a ty tylko troszke sprobujesz paluszkiem np :)

Gość ja kiedys
tez mialam obrzydzenie do tego ale powoli przechodze do tego jak do porzadku dziennego:) zaczaelam od robienia mu loda teraz spuszcza mi sie do buzi ale juz mu sie marzy zebym to plknela:( niewykluczone ze to zrobie bo wiem ze sprawiam mu nieziemska przyjemnosc:P

Gość ja kiedys
pomomo faktu ze nie smakuje mi sperma:( zawsze ide odrazu do lazienki wypluc i umyc zeby. Ale rozwazam polkniecie...

Gość ja kiedys
czego sie nie robi dla swojego najwspanialszego mezczyzny;P seks analny mamy juz za soba:P

Gość odddd
a spuszczał ci sie na twarz? :D:D

Gość odddd
i co z tym robilas? :P

Gość ja kiedys
wytarlam chusteczka higieniczna i poszlam umyc twarz, on to uwielbia!! :) :)

Gość ja kiedys
a co ty tego nie robisz??

Gość odddd
ja facet :) i chciałbym tak zrobic :P

Gość fuuuuuuujjjjjjjjjjj
dla mnie też jest to obrzydliwe mój facet mnie prosi żeby6m połknęła ale chyba bym rzygłaaaaaaaa

Gość ja kiedys
wiec kobieta twoja ci tak robi??