Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhhhhhh

blagam! mam cos z pochwa ! pomocy!

Polecane posty

Gość mango z bango
jesli to choroba weneryczna moze to dzialac na zasadzie owrzodenia skory i moze sie przenosic na inne partie ciala, sprawdz dokladnie czy nie masz wysypki za uszami, przy skorze wlosow, w okolicy posladkow

Gość jhhhhhhh
minely ponad 2 tyg. zaczal mi sie wydobywac brzydki zapach ale go zignorowalam, teraz mi sie w ciagu jednejnocy bnable bojawil. boli mnie

babel? ja bym poszla do lekarza chocby jutro... ale pweidz kiedy to sie stalo?

2 tyg...to juz na postinor za pozno... lec do lekarza ja nie wiem co to jest...:(

Gość mango z bango
przyjrzyj tez sie dokladnie w lustrze czy nie masz plam jasno lub ciemno brazowych

Gość jhhhhhhh
mam jeden bable kolo pupy o boze jak mi teraz zle boje sie...

Gość mango z bango
no to kochana jakby Ci to powiedziec, zlapalas weneryka dokladnie wrzod weneryczny.

Gość dobrze ci tak
wiecej nie bedziesz sie szmacic z obcymi :p

Gość jhhhhhhh
chryste panie. Boze co ja mam robic.....1.na posiew tak? jezus maria czy w zwyklej przechodni da sie takie badania robic?

Gość jhhhhhhh
nie mwiem gdzie takie badania na choroby weneryczne robic. poradzcie cos

Gość mango z bango
spokojnie i bez paniki:) idz do lekarza, przepisze Ci antybiotyki, im szybciej to zrobisz tym lepiej z czasem mozesz miec powinkalania. wrzod objawia sie juz 3 dni po zakazeniu wlasn\ciwie od 3 dni do 7 wiec Ty czekasz juz dluzej niz powinnas

kurde mam nadzieje ze tegotypa tez cos doriwe. :( sprawdz sie na hiv...koniecznie...oj, pecha mialas do tego przypadkowego kochanka...:(

Gość mango z bango
ginekolog zrobi ci wszystkie potrzebne badania, posiew oczywiscie choc przy widocznym wrzodzie wlasciwie nie ma juz koniecznoscii ale lepiej sprawdzic czy nie ma wirusow kily. i koniecznie test na hiv! sa darmowe w przychodniach i punktach oddawania krwi

Gość jhhhhhhh
az sie roztrzeslam. jutro nie da rady ale na pon sie do gina zerejestruje. na jakas godz. by mnie zbadal. Boze i co ja temu ginekologowi powiem ... jezus maria , ze sie puscilam? chyba zapadne sie pod ziemie

Gość jhhhhhhh
a jjakie sa objawy aids? ale podobno dopiero 3 mc. od momentu zarazenia mozna sie dowiedziec

dobrze było by pójśc do ginekologa wenerologa, to może ułatwić procedurę związaną z posiewami i ewentualną diagnozą choroby wirusowej. Tak sie zastanawiam, a moze to opryszczka narządów płciowych? kumpela miała na studiach dość podobne objawy i tak jej to zdiagnozowali. Autorko, głowa do góry i do lekarza idź jak najszybciej :)

Gość jhhhhhhh
mango czy ten wrzod mozeprzeniesc sie poza pochwe i odbyt? te okolice?

Gość jhhhhhhh
moze to glupio zabrzmi ale prosze niech ktoras ktora sie zna zerknie na zdjecie ktore wysle poczta mojej pochwy i tego "pryszcza"...

Gość bzyklas sie bez
jhhhhhhh gumki

Gość jhhhhhhh
albo nie. lepiej nie

Gość anetka12
ja sie znam

hiv i aids dajcie spokoj to na pewno nie to pierwsze co to zaraz do ginekologa i to pędem pewnie to bedzie grzybek albo koles mial jakies cus weneryczne i sie przenioslo na Ciebie ale nie umrzesz nie boj sie tylko musisz isc do lekarza bo takie rzeczy lubia sie wracac w przyszlosci musisz bardziej uwazac

Gość jhhhhhhh
gumka pekla

Gość anetka12
trudno powiesz ze sie puscilas :)

Autorko, czy to mniej więcej tak wygląda jak tu opisują ??? opryszczka - typ wirusa HSV-1 wywołuje opryszczkę na wargach i twarzy, a wirus HSV-2 na narządach płciowych i okolicy odbytu. Objawem są pęcherzyki, które po kilku dniach stają się strupami. U kobiet objawem zakażenia są upławy z pochwy. Może temu towarzyszyć ból i pieczenie podczas oddawania moczu. W przypadkach kontaktów oralnych dochodzi do zapalenia gardła. U wielu osób zakażenie przechodzi w fazę utajoną i wtedy co pewien czas stwierdza się nawrót choroby;

Gość mango z bango
przedewszystkim to nie jest kwestia moralna dla ginekologa wiec mozesz mu powiedziec smialo, on nie bedzie cie osadzal. po drugie idz gdy tylko bedziesz mogla poki co nie ruszaj tego i staraj sie nie dotykac. moze rozniesc sie na inne czesci ciala ale glownie w okolice narzadow rodnych. zwykly grzyb nie objawia sie owrzodzeniem prawda? nic sie nie martw antybiotyki to zalatwia jesli zareagujesz szybko.

Gość jhhhhhhh
o kurcze wszystko poza strupami... a skad to wzielas? boze to moze jeszcze gardlo mi zaatakuje chryste panie

Gość mango z bango
agynnes ale opryszcza pojawia sie zazwyczaj pozniej na poczatku jest bezobjawowa i dopiero po jakims czasie pojawiaja sie krostki. z dwojd\ga zlego lepiej miec wrzoda wenerycznego bo opryszcza jest wirusowa i bardzo ciezka do wyleczenia, zawsze istnieje szansa nawrotu choroby. dla mnie objawy sa typowe dla owrzodzenia. jesli chcesz mozesz przeslac zdjecie