Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna zawiedziona

myślałam że mu się podobam, a nie wysłał mi życzeń

Polecane posty

Gość kolejna zawiedziona

No właśnie właśnie się dowiedziałam smutnej prawdy :( Myślałam, że podobam się pewnemu facetowi, ale właśnie zdałam sobie sprawę, że to raczej ułuda, bo nie wysłał mi życzeń urodzinowych. Stwierdziłam, że to będzie test: wyśle sms - podobam mu się, nie wyśle - ma mnie w tyłku. No i się dowiedziałam...a był taki miły, zagadywał, pożyczał mi filmy, stawał w mojej obronie itp. itd. widać tylko mi się wydawało :(

Gość carisma
ej...czepiasz sie, moze nie wiedzial o urodzinach...moze sie wstydzi, moze zapomnial, moze nie przywiazuje wagi do dat. wyluzuj.

Gość wlasnie tak to wyglada
Znajdziesz innego jebake nie przejmuj sie :)

Gość masz racje...
ja tez tak ustawiam sobie zycie, stwierdzam np jak mi ptak nasra na glowe to on mnie lubi, jak mi nie nasra to nie lubi i z nim nie wiaze nadziei, toz wiadomo ze to najlepszy pomysl :O

Gość ir_is
Jeśli wiedział i nie złozył życzeń, to bardzo nieładnie z jego strony. Wielce bym się zastanowiła nad owa znajomością.

Gość kolejna zawiedziona
gdyby wysłał e życzenia to miałabym pewność, że o mnie myśli, a tak to co mam myśleć chyba tyle, że zapomniał o mnie ...niby jest roztrzepany, ale czy to go tłumaczy... Czy wiedział kiedy mam urodziny? Gdyby chciał wiedzieć, to by wiedział bo miał kiedyś wgląd w moje CV. Niby się uważa, że faceci nie przywiązują wagi do dat i innych (w ich mniemaniu) tego typu pierdół, no ale wydaje mi się, że jednak powinni pamiętać o urodzinach kobiety która im się rzekomo podoba

Gość ir_is
no to widać podobasz sie jemu w szczegolny sposób, całkiem inny od tego w jaki on podoba sie tobie:(

Gość kolejna zawiedziona
nie skreślam jeszcze całkiem faceta, ale dało mi to do myślenia czy wcześniej rzeczywistość i jego zachowanie widziałam takim jakie było czy takim jakie chciałabym żeby było (nadinterpretacja zwyczajnych przyjacielskich zachowań) ...czemu to wszystko jest takie skomplikowane - ja nie wyobrażam sobie żebym mogla zapomnieć o urodzinach faceta który mi się podoba i on też nie powinien No nic, jak wróci z urlopu do pracy, to potrzymam go na dystans - szkoda bo tak się cieszyłam, że wraca...

Gość ir_is
Mądra dziewczyna. Ale wiesz, warto miec życzliwego kolege w pracy, to tez dużo.

Gość ja notorycznie
zapominam o urodzinach, własnych, przyjaciółki, chłopaka...może on też tak ma :) skoro sama piszesz, ze jest roztrzepany

Gość kolejna zawiedziona
ja notorycznie - trochę mnie pocieszyłaś. nie ukrywam, że w dniu urodzin było mi przykro (i jest nadal) bo zamiast utwierdzić się w jego uczuciach, to nabrałam więcej wątpliwości

faceci nigdy nie przywiązują uwagi do dat... mi też nie przysłał życzeń na urodziny, chociaż ja o jego pamietałam... było mi przykro, ale mimo to wiem że mu się podobam :)

Gość Daj spokój
Jednak rozmawiamy o facetach.. jeśli nie widział to nic sie nie dzieje poprostu. A jesli wiedział to albo zapomniał albo był zajęty, albo coś innego. NIe martw sie tym tak..