Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jutro randkę

mam jutro randkę - najgorsze, że nie wieczorem lecz wcześnie rano

Polecane posty

Gość mam jutro randkę

a ja zawsze zasypiam koło 4 nad ranem i wstaję koło 15 po południu a muszę się wykąpać , wyprasować ciuchy , ułożyć kudły , pomalować ... i takie tam :( Będę beznadziejnie wyglądać i będę nudna i zmęczona ... może nawet zasnę... :O

Gość ir_is
to odwolaj i problem z głowy

Gość frappe*
dlaczego rano ? umowiliscie się na wspolny jogging ?

Gość wlasnie tak to wyglada
To przeluz to na dogodny dla ciebie termin--jak mu zalezy to sie zgodzi :)

Gość mam jutro randkę
nom tylko, że ja już nie mogę sie doczekać kiedy z nim porozmawiam. dlatego tak wcześnie ponieważ on potem wyjeżdża z miasta na tydzień , a przedtem chcieliśmy sie zobaczyć jeszcze.

Gość wlasnie tak to wyglada
Jak jest toba zainteresowany to nawet jak nie bedziesz w najlepszej formie to i tak bedziesz mu sie podobac :)

Gość mam jutro randkę
jest jeszcze jeden drobny problem .. :O t myślę, że na tym się skończy ponieważ on jeszcze nie zapomniał o swojej byłej, poza tym lubi flirtować :( a mi tak na początku zależało :( nie chcę mieć faceta kobieciarza. Już miałam i NIE, dziękuję... :( mam po prostu super pecha w miłości! 😠

Gość haloooooaoaaaaas
słuchaj... ja brałam tez sobie kobieciarza za chlopaka... ale kiedy sie we mnie zakochal zmienil sie jest inny tylko ja dla niego istnieje nawet jego znajomi sie zdziwili... ja go zmienilam miloscia... on na prawde sie zakochal... wiec nie trac nadzieji ze ten bedzie taki sam jak tamten:) my jestesmy ze soba rok juz :)

Gość mam jutro randkę
podniosłaś mnie trochę na duchu. ale obawy i tak są. naprawdę szczerze Ci życzę aby Wasz związek rozkwitał i wzmacniał się z biegiem czasu. chyba każda z nas o tym marzy. Dobrze "haloooooaoaaaaas", że jesteś szczęśliwa :)

Gość haloooooaoaaaaas
jestem bardzo szczesliwa:) wiesz zdarzaja sie klotnie to jak w kazdym zwiazku ale jest cudownie.. i ty musisz tez wto uwierzyc... jak chlopak chce sie spotkac i w ogole to jest ok:) wyspij sie jakos wypindruj hihi na jutro i bedzie ekstra BADZ SOBA :)

Gość zsakochałam się w kimś jak
miałam 5 lat. wtedy wiadomo - to bardziej mój idol był, ale w tej chwili to uczucie płonie. Kocham go bardziej i dojrzalej z każdym dniem... Ale to miłość platoniczna. Nie możemy i nigdy nie będziemy razem. Albo ja oszalałam albo nie ale wierzę w to , że będziemy razem po śmierci. Spotkam go tam.

a moj sie dzis nażelowal i wyglądał jak żelozwierz:( smiac mi sie chcialo i mialam glupi usmiech wyobrazajac sobie jak taszczy 5 kg wiadro jak od farby z napisem GEL TESCO ( ze niby zel z tesco 5km) ale tekstemm walnelam koles sie pyta czy ma ladny sweterek:D a ja sie pytam czy kupil w Myszyńcu...