Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEKOWKAA

JESTEM BARDZO NIESMIALA I MAM STRASZNY LEK

Polecane posty

Gość LEKOWKAA

przed szukaniem pracy:(jak mam wyjsc do ludzi,rozmawiac z kims obcym to zaczynam sie jąkac,denerwowac,boli mnie zoladek:( to straszne jest i rujnuje mi zycie:( w poniedzialek jade szukac pracy i juz rycze,niedobrze mi jak o tym pomysle:(

Gość LEKOWKAA
nawet psycholog nie pomaga:(

Gość LEKOWKAA
BLAGAM was poradzcie mi cos:(o dla mnie bardzo powazny problem,czasem mam ochote sie zabic

pomyśl sobie, że jak nie zdobędziesz tej pracy to świat się nie skończy... przecież to tylko ludzie, tacy sami jak ty, w niczym lepsi, ani gorsi... po prostu ludzie! Przełam strach, mów sobie, że dasz radę, a na pewno ci się uda!

Gość goldenka+
Wspołczuje ale powinnas pomyslec ze to ze masz lek tylko od Ciebie zalezy.Pomysl czy Ty myslisz ze ludzie ,z ktorymi sie stykasz nie maja swoich problemow ,tylko beda cie obserwowali i zastanawiali sie co Ty myslisz ,zrobisz/.Kazdy ma swoje sprawy i naprawde nie powinnas sie przejmowac i myslec sobie co o Tobie mysla inni .Po proistu rob swoje ,nawet jak Ci cos nie wyjdzie to i tak kazdy nad tym przejdzie do porzadku dziennego i nikt -pewnie oprocz Ciebie -nie bedzie rozpamietywał ze takiej a takiej dziewczynie cos nie wyszło czy ze powiedziała tak a tak .Moze za mało z ludmi przebywasz ?Wystarczy wiecej wiary w siebie