Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Niewaiarugodna wręcz żywotność :-D I jaki upór :-D

Sądziłam, że dla mnie :-D Ale cóż, dobrze, że wracasz :-D

Pomarańczowy -dziś też był przyjemnie :-D Teraz ja muszę znilkać :-D Ale gdybyś miał jeszcze ochotę na kino - możesz na mnie liczyć :-D

Gość ja tysz
pojawia sie;) czekaj cierpliwie:)

aaaa flirciarz mamy cię chcesz wyrwac kilka a my się tu rozczulamy jak Ci w tej jednej pomóc :P

Spokojnie kobietki. Ja tam nie jestem zwolennikiem grup. Marzy mi się jedna naprawdę fajna, z którą będzie można porozmawiać, pomilczeć, poprzytulać, popieścić ale wszystko w swoim czasie.

:)) Jeśli już się ustawia kolejka to jeszcze się zastanowię nad swoją ostateczną decyzją i może rzeczywiście zdecyduję się na kilka :));)) Właściwie to całkiem przyjemna perspektywa :))

no to nie zle amorek znowu dałysmy się wciągnąć w podstęp :P

Jaki podstęp. Jestem z krwi i kości. Ale Wam trudno dogodzić. Jedna chce to inna tamto stara się człowiek i niestety znikąd pochwały same tylko szturchańce :))

hah...V-ka to się nazywa...manipulacja...hehe;) kolejka...hmmm... to moze ja będę sędzią...kibicem i Twoim osobostym doradcą flirciarzu:classic_cool:

Zamiast biadolić i narzekać weźcie się porządnie za podryw. Na arbitra jakiś facet by się przydał kobiety są zbyt stronnicze :)) ale doradcami są najwspanialszymi pod słońcem :))

Oczywiście, że myślę tu o osobistych doradcach. Taki doradca pokaże również praktyczne zastosowanie odpowiednich technik a to jest najlepsza szkoła :))

jaaaaa stronnniczaaaaa????? mam focha chyba;)ja Ci serce na tacy...hehe... masz szczęście ,ze napisałeś o tym doradzaniu...fakt jesteśmy wspaniałe.. Dobrze drogi flirciarzu...więc może odwrócimy role i zadam Ci ja pytanie... Jak poderwać żonatego?:classic_cool:

Spontanicznie, bez owijania w bawełnę ale nie za ostro. Jeśli na krótki numerek to z marszu jednak jeśli na dłużej to najpierw trochę zapasów, rozgrzewki emocjonalnej, kilku dłuuugich i powłóczystych spojrzeń i po miesiącu jestem Twój :))

bułka z masłem:p... czy moje powłóczyste spojrzenie właśnie rzucane Tobie wirtualnie działa....?:classic_cool:

Wirtualnie:)) ? Kobieto faceci mają strasznie kiepską wyobraźnię w porównaniu z Wami Kokietkami. Facetowi trudno wyobrazić sobie idealnie opisany otwieracz do piwa i gdyby miał szukać wyłącznie po opisie zapewne by nie znalazł jednak gdy raz zobaczy to już jest w domu. Potrafi wykorzystać najdrobniejszy element do osiągnięcia celu Faceci są 100% wzrokowcami i jeśli któryś mówi, że jest inaczej to zwyczajnie mija się z prawdą:)):))

ojej ...i co ja biedna pocznę...nic tylko odpuścić i pozostać przy doradzaniu..ale żeby nie było ,że nie próbowałam:p

Tak szybko odpuszczasz?:)) A miałem nadzieję, że jesteś ostrą kocicą :)) a tu proszę przy pierwszym niepowodzeniu klapa na całej linii :((

a tam zaraz klapa...może poprostu wolę być uwodzona niż uwodzić;) czy jestem kocicą ....żeby się o tym przekonać nie wystarczy tylko podpuszczać