Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

De 335 - pozwól, że odpowiem na Twoje pytanie jak można się umawiać z mężatkami - otóż obecnie najwygodniej jest się umawiać telefonicznie bądź mailowo. Oczywiście można też bezpośrednio, twarzą w twarz. Można esemeskiem.

E, Amorek, to fajnie :) Możesz śmiało pić, dopiero jak na imprezach będziesz pozytywnie reagować na hasło "rozbierz się!" to wtedy zaczniesz się martwić :)

nieeee...ja taki uparty i przekorny amorek jestem.. rozbieram się tylko kiedy sama chcę ..albo kiedy mi zabraniają:classic_cool:

Wiesz, można to uwiecznić na fotografii, ale lepiej chyba nie.... A już wysłać w mailu to w ogóle odpada - jakbym dostał takiego maila to zamknąłbym oczy :classic_cool:

dooobra bez przesady:p nie wyślę bo jeszcze spojrzysz i się przerazisz;) stara ,brzydka i gruba,

masz rację z ciała...wyobraźnia...jest ważna ;) cofam to co powiedziałam... jestem młoda....śliczna...mam boskie ciało...i zajefajne tzytzki:classic_cool:

Amorek - nie dopraszaj się o komplementy, OK? :D Poza tym najważniejsze, co jest w środku, w Czesiu :D Z ciała - smak... słuch.... węch... no i dotyk :classic_cool: