Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Mówisz i masz Brumko :classic_cool: Żeby nie było wątpliwości, że to ja to tylko powiem... rusztowanie ;) A Brumka potwierdzi :)

W ogóle to mnie jakieś zaćmienie ogarnęło, bo mogłem sam potwierdzić, skoro bardzo mi na tym zależało... bez sensu... Na mnie zdecydowanie już pora, żeby umierać w miarę młodo :O Niech mnie ktoś dobije, żebym ie nie męczył :D

No to Ty nie jesteś dobra doopka :O Sadystka! :D Sam się mam dobić? Może jeszcze własną pięścią? :D Ups... uchyliłem się i spudłowałem :O

nie wiem czy dobra...muszę wierzyć na słowo...chyba ,że prześlesz mi zdjęcie ...to ocenię:classic_cool:

No, Brumka potwierdza :) Amorek, ale to nie moja doopa... :) A w ogóle zaczęliśmy obgadywać chyba nieobecną i mi się to nie podoba :O Dobra, ja zacząłem :) Dobra doopko, jesteś?

mmmm...całuj całuj;)....wiesz ...powiedziałabym na mnie się można spuścić...ale jeszcze ktoś zrozumie to zbyt dosłownie i co?:classic_cool:

heeeeej z ciała;) o jesteś a Mało stanowczy ponoć gdzieś Cię oddał czy coś:classic_cool:ale o nieobecnych się nie rozmawia...więc już sama nie wiem o co chodziło:D