Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Reno - mężatka coś nie bardzo była chętna. Z tym był problem.

A czy ja podpuszczam?:)) Może to takie tylko przechwałki a tak naprawdę jestem skromnym, miłym, cukierkowym, chłopczykiem, który czuje się zagubiony wśród tysięcy kobiet mieszkających w stolicy. ;)):)) A może jurnym draniem szukającym niewinnych mężatek dla zaspokojenia potrzeb seksualnych:)):)) Uff ależ to męczące;))

:) niewinnych męzatek?:D:D:D piękne oikreślenie :D

Czy ja powiedziałam nie wystarczy,że będziesz mnie tylko podpuszczał??:p może...no właśnie ,może jesteś flirciarzem...a może chciałbyś nim być..o tym wiesz tylko Ty... Może ja też jestem skromną ,słodziutką aż mdło naiwną dziewczynką... a może zepsutą do szpiku podrywaczką... a może jestem stara,brzydka ,gruba i nawet nie chciałbyś być przeze mnie uwiedzionym?:classic_cool:

Brumko...mogę...wszystko mogę;)noo może prawie wszystko.... ale na szczęscie jestem ..kobietką:D

Dziewicza mężatka?... Cóż, masz gust.. trafiłeś na cud. I nie mów że ma na imię Marii..

oooo...Mało stanowczy a z kim Ty się chcesz umawiać?Podziel się z nami szczegółami..:classic_cool: Czyżbyś przestawał być anonimowym?;)

Widzicie no właśnie mam dylemat... Bo dobrze mi z moją anonimowością. Nikt nic o mnie nie wie, co dodatkowo mnie bawi gdy widzę pewne próby rozszyfrowania mojej skromnej osoby :) E, chyba się nie umówię :)

zawodzisz mnie :( a juz myslałam ze się jakiś romansik rozwinie na kafe ;)

Nie powinienem się umawiać, bo zraniłbym tym moją suczkę. Nie ma nic do rzeczy, że jej nie powiem. Ale byłoby jej przykro. I źle bym sie z tym czuł. A jeśli chodzi o niezdecydowanie - Chyba mam wyraźnie napisane, że jestem MAŁO stanowczy :classic_cool: