Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

No tak, a ja już się rozebrałem :O Myślałem, że już uwiodłem Was wszystkie :O Tak skromnie sobie myślałem... A tu widzę, że zostałem... bez skarpetek :classic_cool:

:D nie to mialam na mysli, z ciala... nie odbieraj tego personalnie. Wiesz, ja czasem szybciej pisze niz mysle ;). Specjalnie dla Ciebie 😘😘 🌼😘😘 MS - lepiej bez skarpetek, niz w ;)

Dobra - jak się rozbieram w wiadomym celu to zazwyczaj już nie mam skarpetek :classic_cool: Chyba, że tylko opuszczam spodnie :classic_cool: Z ciała, a Ty się rozebrałaś? Bo nie wiem, czy się ubierać czy poczekać... :D

To chodź bliżej, żebyśmy nie tracili ciepła po próżnicy :D W zasadzie najbardziej zmarzłem w pasie... nie wiem jak to się stało... normalnie sztywny jestem :classic_cool: To na pewno z zimna :classic_cool:

No to mogłabyś mnie rozgrzać w pasie... :classic_cool: Osłabłem z tego zimna, na wszelki wypadek sie położę... :classic_cool: od pasa w górę jestem cieplutki.... ;)

Jestem mało stanowczy czyli leniwy, więc leżę na pleckach :D Podobno hippika ma bardzo dobry wpływ na zdrowie :classic_cool: Chciałem dodać, żę doopka mi zmarzła, ale to byłoby nad wyraz dwuznaczne :classic_cool:

Ma nadzieję, że będziesz wierzgał. Będę się bardzo starała nie spaść :-) Mam jenak nadziej, że jeżeli w jakis spsób jednak spadne to pomożesz mi ponownie wsiąść na niego :-D

O proszę, jak tylko mnie nie ma to jakieś bezeceństwa się tu wyprawiają:)) a tak było kulturalnie:)) Ale nie przeszkadzajcie sobie moi drodzy ja niestety dziś nie mogłem uczestniczyć w orgietce :)) ale zaglądam i przyglądam się. Jutro też może być ciężko:(( Postaram się zajrzeć po południu. Powiem Wam jednak, że doszło do drugiego spotkania i to z jej inicjatywy. Za Waszą radą byłem nieugięty, nie odpisywałem i nie odbierałem telefonów łącznie 6. Potem zimny jak głaz zapytałem czy chce porozmawiać (wiadomość sms), po twierdzącej odpowiedzi i próbie połączenia z jej strony (nie odebrałem) napisałem, że tylko w realu na kawie i zaskoczyło. Było ok, co dalej zobaczymy :)) Jesteśmy wstępnie umówieni na czwartek i to również Ona zaproponowała. Tak więc ruszajmy \" wespół w zespół by żądz moc móc zmóc \"