Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z zachodniej perspektywy

Jak tam, nygusy warszawskie? Muzeum Sztuki Nowoczesnej nie

Polecane posty

powstanie? Czy wy tam w tym grandziole jesteście w ogóle coś w stanie zbudować?

Gość musztarda
A Ty skąd Jesteś nygusie, może porozmawiamy o Twoim grajdole? Jakie trzeba mieć kompleksy, żeby zakładać codziennie topik o warszawiakach. Dla mnie to niepojęte. Chuj mnie obchodzi jacy są krakowiacy i górale, nie znam tych ludzi i nigdy nie ośmieliłabym się zapakować wszystkich do jednego wora. Co masz jeszcze do powiedzenia?

Gość King Krak
A co im si e w ogóle do tej pory udało? Konstruktywnego, oczywiście, bo w biciu piany są mistrzami świata :-)

Gość Z samego rana
Podobno już mają gotowe kwestionariusze dla oceny formularzy do opracowania opinii niezbędnych w celu uzyskania oceny oddziaływania dla budowy Stadionu Narodowego

Gość tak takkkkkkkkkk
warszawiacy to nygusy !!!!! i taka jest prawda niestety

Gość Karpacki Misiu
Usłyszeć, że ma dwie lewe ręce, to dla warszawiaka zaszczyt. Przecież mógłby mieć tylko jedną ...

Gość musztarda
Warszawa wita wieś. 🖐️

A no mam do powiedzenia. Bo mnie wpier.dziela fakt, że z mojej kasy pasą brzuchy warszawskie cioty, które nie potrafią niczego, oprócz wiecznego dyskutowania i bicia g.owna na pianę. I może jeszcze mi powiesz, musztarda, że żadnej kasy nie daję, co?

Gość Ania z różowego wzgórza
A ty te kloce Mervin w muzeum oddajesz? Zresztą, jeśli jesteś warszawiakiem wcale bym się nie zdziwiła :-)

Gość musztarda
Ale o których ciotach mówisz, bo nie wiem.

tak takkkkkkkkkk warszawiacy to nygusy !!!!! i taka jest prawda niestety a reszta to zaściankowe buraki, ktore sie przypierdalają z zazdrości do Warszawiaków. Ilu prawdziwych Warszawiaków dobrze znacie buraki? a ni jednego, a wypowiadacie takie opinie. Każdy wie, ze Krakowiacy, to przestepczy motłoch, a Nowa Huta, to wylęgarnia najgorszych w kraju bandytów. Śląsk - bieda az piszczy, mężowie są stręczycielami swoich żon. Mega prostytucja z biedy na Śląsku, w dodatku, częśc zdrajców uważa się za niemców. Kto ma jeszcze jakies wonty? Łodzianie? To dopiero wiocha i margines społeczny zepchnięty do jednego, byłego fabrycznego miasta dla roboli :O

--> Z zachodniej perspektywy :) Statystyki mówią że to Warszawie są dobierane pieniądze na inne regiony anie odwrotnie.

Z zachodniej perspektywy A no mam do powiedzenia. Bo mnie wpier.dziela fakt, że z mojej kasy pasą brzuchy warszawskie cioty, które nie potrafią niczego, oprócz wiecznego dyskutowania i bicia g.owna na pianę. I może jeszcze mi powiesz, musztarda, że żadnej kasy nie daję, co? Kogo masz na mysli? Pracowników urzedu prezydenckiego? 75% to przyjezdni - moze twoi ziomale burku. Za mało zarabiasz, żebys utrzymywał Warszawiaków.

Warszawa nie moze od kilkudziesięciu lat dokończyc mwtra, bo musi dzielić się kasą z bezrobotnymi obibokami z patologicznych innych miast, gdzie jest wielkie bezrobocie, bo leniwe swinie wola chlać niz pracowac za niewielkie pieniądze.

Gdyby tę kase, którą rozdrapuje się w warszawce i dla warszawki na pensje dla preziów i ekspertów na nikomu do niczego nie potrzebne megatony papierów, pozostawić w samorządach, to nadrobienie zaległości do Zachodu potrawłoby wiele lat krócej. Niestety, my ludzie w całej Polsce, musimy znosić ten wrzód na dupie :-(

Gość Wrocek
Legenda o sponsorowaniu przez warszawę innych regionów jak widzę wiecznie żywa. Sponsoring to warszawa zna, ale tylko w jednej postaci: tych tysięcy dup.odaj na ulicach

Gość Żmiija
Strasznie ich wszystkich bolą "najwyższe pensje w kraju" :P Pracować, hołoto, na Warszawę! Płacić podatki, żeby nasze psy mogły robić kupy na nowe deptaki! :D

Gość Wrocek
Niestety cały czas jeszcze jest dokładnie tak, jak mówi Żmija. Ale kiedyś to się skończy. Na szczęście jestesmy w Unii, a do Warszawy autostardy nigdy nie dociągną, więc kiedyś te buraki i tak pójdą w odstawkę :-)

Z zachodniej perspektywy Gdyby tę kase, którą rozdrapuje się w warszawce i dla warszawki na pensje dla preziów i ekspertów na nikomu do niczego nie potrzebne megatony papierów, pozostawić w samorządach, to nadrobienie zaległości do Zachodu potrawłoby wiele lat krócej. Niestety, my ludzie w całej Polsce, musimy znosić ten wrzód na dupie Domorosły ekonomisto. samorządy to masa ludzi, którzy musza brac pensje, to wiecej korupcji, to rozproszone podejmowanie decyzji, a więc brak jednomyslnej zgody i torpedowanie działań. Dopiero by wsiakły pieniądze. Jesli juz mówisz o samorządach, to w każdym województwie samorzady rozliczają się autonomicznie i z pieniędzy wpływających od zamieszkałych tam ludzi. Co ma Warszawa do reszty? Skoro u Ciebie źle się dzieje, to znaczy, ze twoje samorzady sprzeniewierzaja pieniądze, albo zamało odprowadzacie podatków, bo jeszcze trzeba utrzymywac waszych bezrobotnych.

Wrocek Legenda o sponsorowaniu przez warszawę innych regionów jak widzę wiecznie żywa. Sponsoring to warszawa zna, ale tylko w jednej postaci: tych tysięcy dup.odaj na ulicac a te dupodajki, to skąd są? Takze twoje ziomki. To wszystko przyjezdne, ktore nie mają za co opłacić wynajętej kawalerki i życia.

Wrocek Legenda o sponsorowaniu przez warszawę innych regionów jak widzę wiecznie żywa. Sponsoring to warszawa zna, ale tylko w jednej postaci: tych tysięcy dup.odaj na ulicach Rynsztok, to był u Was. Gowno was zalało w 97 roku i cała Polska pompowała w Wrocław kasę na naprawy i usuwanie skótków powodzi.

Gość Wrocek
A to mają, domorosła ekonomistko, że 60% z PIT-ów idzie na biurokrację w warszafce. I nie rozśmieszaj mnie z podejmowaniem decyzji. W ogóle jestem w szoku, że ktoś w warszafce zna pojęcie "jednomyślnej zgody". Mówi to ktoś z miasta, w którym od 15 lat nie potrafi się ustawlić przebiegu atostrady, hahahaha

Gość Posenerrrr
Jak widać jednak nawet za gigantyczne pieniądze trudno usunąć "skÓtki" głupoty, hehe