Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selene4

Kto zapuszcza włosy? Podzielcie się dziewczyny swoimi radami!

Polecane posty

Gość selene4

Hej dziewczyny, ostatnio padłam ofiarą niekompetentnej fryzjerki i zamiast podciąć włosy kilka centymetrów to ucieła mi jakies15 centymetrów. Teraz mam włosy prawie do brody, bardzo mi zależy żeby mi szybko włosy odrosły możliwie jak najszybciej. Na razie kupiłam tabletki Belissa i szampon wzmacniający vichy. Czy ta Belissa jest dobra i czy daje jakieś rezultaty? Ile mogą mi urosnąć włosy za pół roku? Pozdrawiam

Gość Diamentowy kolczyk.
przecietnie wlosy rosna 1 cm umnie np rosna 1,5 cm na miesiac takze stosuje tylko szampnon jakas odzywke wzmacniajaca. Ale kiedys tez padlam ofiara zle obcietych wlosów i uzywalam do szamponu olejku rycynowego kilka kropel podgzranego wlosy byly lsniace szybciej napewno rosly.

Gość porażające...
Dziewczyny czy to napewno niekompetencja fryzjerki, czy tez kondycja waszych włosów? Jeżeli widac zniszczone włosy, to podcięcie zniszczonych końcówek to bardzo czesto skrócenie ich o jakieś 10-15 cm. Polecam dbac o czuprynę, a wtedy na pewno nie spotkacie się z \"niekompetencją\" fryzjera. I pamietajcie, że długie włosy sa ozdoba jedynie wtedy gdy sa lsniące i zadbane. Nie porozdwajane, szare, znisczone i przesuszone od prostownicy i suszarki...