Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiony i wkurwiony

tak mi byla napisala

Polecane posty

"żebyœ wiedział ile robię to by ci szczęka opadła, a motoru do działania dostałam od kiedy nie jestem z tobš bo przy tobie mi się nic nie chciało, poprostu tak na mnie wpływałeœ że najchętniej bym spała a teraz jest zupełnie odwrotnie" zeby bylo jasne, nie jestem nudziarzem i bedac ze mna mowila zupelnie cos innego, zmienila swoje nudne zycie, prace, szkole, zaczelo jej isc ze przy bylych miala nudy a przy mnie tak fajnie a tu takie cos jakies chore to jest

Gość a kto kogo odstawil
? Ty ja ?

ona mnie zostawila :-) jest sama i podobno nikogo nie ma najzabawniejsze jest to ze skubana takie mi komplementy prawila i tak byla zadowolona z nas (chodzi mi tu o pasje, zainteresowania, rozwoj) ze dla mnie cala ta sytuacja po prostu w glowie mi sie nie miesci :-)

SJP, dzieki czlowiek doznaje leekiego szoku, szczegolnie ze sporo sie poswiecilo dla takiej kobiety, mialem byc tym jedynym itp itd, tak innym niz wszyscy dodam ze oboje jestesmy ludzmi doroslymi i na jakims tam poziomie ale takiego chamstwa nie toleruje

Gość salamandrrra
odpisz jej, ze psychologia zna takie przypadki. Zwykle występują wówczas, gdy jest się z kimś z innego powodu niż miłość :P

Saro to ja chętnie skorzystam z Twojej rady skoro chętnie doradzasz....sytuacja jest następująca;) egzaminator został porzucony przez narzeczoną i aktualnie oblewa wszystkich bezlitośnie...co zrobić żeby zwiększyć szansę na zaliczenie? (proszę o inną radę niż tą najbardziej oczywistą żeby opuścić kafe i spieprzać zakuwać;) ) sorry autorze za offtopa

Gość zws
daj z tym spokoj ta dziewczyna ma ewidentna deprsje i do tego jakas manie wyraznie problem niskiej motywacji do zycia to jakis jej leitmotiv to nie jest rownorzedny partner do pogrywek slownych

Lucky_Strike hehe a co to za przedmiot? wejdz z mina zbitego psa, jak zacznie pytac i nie bedziesz mial pojecia o czym mówi to powiedz ze jestes rozkojarzony bo narzeczona zostawila Cie dla najlepszego przyjaciela i wyjachala z nim do Anglii, że miales ochote sie zabic ale jedynie szkola trzyma Cie przy zyciu :D

Gość jak to co zrobic
wziąc egzaminatora na litośc, rozpłakac sie na egzaminie i wyznac że właśnie po długotrwałym związku w podły i szyderczy sposób rzucił/a Cię narzeczony/narzeczona....a już przecież planowaliście wspólne życie, kupno mieszkania itp ślub, miesiac miodowy.....ble ble ble a Twoja Mama tak ją/jego lubiła ble ble ble

Gość zws
taaak brac na litosc faceta, ktorego wlasnie przekonano, ze w zyciu nie ma litosci ani taryfy ulgowej slabi musza zostac wyeliminowani- to jego nowe motto radze sie nauczyc. niezmiennie skuteczne :)

Gość zws
zws e tam, ja juz na 4 roku jestem a prawie wszyskich na litosc brałam :D:D:D:D przekonalas mnie :D

średnio mi wychodzą płaczliwe miny;) nie mówiąc o samym płaczu:O,a po tekście, że jedynie uczelnia trzyma mnie przy życiu za cholerę nie utrzymam powagi na twarzy:P ok do pozostałych rad się zastosuję i zagram wsółporzuconego;) właściwie to dzięki kafe mam już co najmniej kilkaset gotowych tekstów:D dzięki:)idę się uczyć;)

kilka kolejnych kwiatków po prostu musze sie wypisac:-) "œmieszny jesteœ ale tłumacz to sobie jak chcesz, powtarzam raz jeszcze, szczęka by ci opadła a dla mnie to możesz sobie myœleć co chcesz" "pomylisz się tym razem, tyo co robię teraznie jest chwilowe bo robię to z pasjš i zmieniłam całe podejœcie do życia, we wszystkim" "nie, nie tak miało być z tobš bo nie to miałam w głowie, to co jest dla mnie ważne w tym momencie i to co zmieniam to tego nie zrozumiesz bo mamy inne podejœcie do pewnych spraw, ja się zmieniam o 180 stopni i tak już zostanie" "zdziwiłbyœ się jak byœ wiedział jaka jestem teraz w tym wszystkim szczęœliwa, jak nigdy w życiu, każda chwila napawa mnie radoœciš, każda i we wszystkim potrafię znaleŸć piękno i robię cudowne rzeczy które zawsze chciałam robić i czuję się z tym idealnie" "szkoda gadać, szkoda że tak to rozumiesz bo ja rozumiem to zupełnie inaczej, zresztš jak wszystko" "jedyne uczucia jakie teraz odczuwam to ból żołšdka którego dawno nie maiłam a samo pisanie z tobš tak mnie irytuje że już mnie boli" "chyba ty mnie masz za idiotę jeœli uważasz że nie wiem co dla mnie lepsze i że sama decyzji podjšć nie umiem" przyznam ze dalem sie niezle wydymac :-)

Gość eeeeeeee
laska za wszelką cenę chce Ci udowodnić że bez ciebie jej się tak świetnie powodzi i jest tak super-jak ktoś coś na siłę udowadnia to zazwyczaj kłamie:D poza tym chce żeby jej "było na wierzchu",nie dość że ona rzuciła to jeszcze teraz świetnie jej się z tego powodu powodzi-głupie i niedojrzałe:)

Gość hahahaaaaaaaaaaa
przyjmij gościu do wiadomości że poszedłeś w odstawkę dziewczyna może cie tak samo wydupczyc jak ty ja pewnie kiedys :D

hahahaaaaaaaaaaa - ale ja nie chce do nie wracac po prostu uwazam ze czlowiek powinien miec jakis poziom w takiej sytuacji

Gość milla milla
tak strasynie cierpi twoje ego? A wez to olej i tyle. Skoro jej tak dobrze, to bardzo dobrze, zawsze to o jednego szczesliwego czlowieka wiecej na swiecie. Zajmij sie soba i juz. A swoja droga, jak tak bardzo Cie przekonuje jak jej teraz dobrze, bez Ciebie, to znaczy, ze chce przekonac o tym sama siebie. Nie traktuj tego zbyt serio. 🖐️ powodzenia

Gość salamandrrra
skoro nie chcesz, to po huj z nią gadasz, widzisz, że dziewczynę od tego żołądek boli :D

Gość kurde clay czs za mna chodzi
napisz, ze zyczysz jej powodzenia i zeby byla juz zawsze tak szczesliwa. i zakoncz rozmowe,, nie odzywj sie, to najbardziej zaboli. mowie Ci.

Gość teksty twojej dziewczyny
przypominają jako żywo teksty takiej mojej znajomej, która ma jednoczesnie depresję i jeszcze jakąś psychiczną chorobę, tylko nazwa mi uciekła :-O ona tez potrafi wypisywać podobne głupoty do ludzi, którzy teoretycznie już nie powinni ją interesować, albo ona ich nie interesuje :-O

Gość kurde clay czs za mna chodzi
chorobe psychiczna-bordeline ma?

Gość lo.123
A zebys ty wiedział jak moj były kiedys w ciula grał.. To z nim skonczyłam..a to co ja napisałąm przy tym to jest pikus.. nawet ci tymi słowami nie dopiekłam.. do dzis chodzi na mnie oburzony. NALEZAŁO MU SIE. zreszta to facet. TEPIC GADY.!!!