Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klint222

ENIRO POLSKA SP. Z O.O.

Polecane posty

Go艣膰 klint222

Czy kto艣 mo偶e pracowa艂 b膮d藕 mia艂 styczno艣膰 z t膮 firm膮. aplikowa艂am cv i czekam. jestem ciekawa jak oceniacie t膮 firm臋 czy warto (je艣li zadzwoni膮) si臋 zg艂asza膰 na dalsz膮 rekrutacj臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mar 30
sprzedaz powierzchni reklamowych chyba w panoramie firm, jak lubisz telemarketing to wal... lepsze to niz sprzedaz kosmetykow czy cyfry + ale jak dla mnie praca do d..y . ciagla presja o wyniki sprzedazy , trzeba to lubic

Udost臋pnij ten post

Beznadziejna firma, pop...dolone kierownictwo, od g贸ry w Wawie do regionalnych i bezpo艣rednich prze艂o偶onych. Wciskasz ludzion przez telefon wpisy, ramki i grafiki w ksi膮偶ce telefonicznej, co a niby spowodowa膰,偶e b臋d膮 mie膰 wi臋cej klient贸w i suuper reklam臋, a to guzik prawda. Mobbing, dosta膰 urlop zahacza o cud. Nie pakuj sie w to szambo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracowa艂am tam
pracowalam tam 3 miesiace - nigdy wiecej eniro! PRZENIGDY!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 broshka
kurcze mam m臋tlik, wys艂a艂am tam cv i si臋 zastanawiam?? opinie w necie s膮 r贸偶ne, jedni chwal膮, inni odradzaj膮, hmm nie wiem czemu takie rozbie偶no艣ci, bo warunki maj膮 w sumie dobre, patrz膮c na to co dzieje si臋 w kraju, gdzie tylko 艣mieci贸wki, praca na zmiany i darmowe nadgodziny, to praca w tej firmie, to przyjemno艣膰, jak umowa sta艂a i sta艂e godziny... no i mam dylemat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprobowac zawsze mozesz jak nie masz nic innego na oku...a wtedy wyrobisz sobie zdanie..ja tez sie zastanawiam czy tam nie aplikowac ale nie wiem...w kazdym razie jakbys sie zdecydowala to powodzenia i napisz jak tam jest

Udost臋pnij ten post