Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Znam takich facetów.

Polecane posty

"1 przylał realnie drugi chciał ale uciekłam" Złośliwa. mam nadzieję że to ponury żart....

To nie żart retro - Złosliwa chciala Ci zrobic prezent weekendowy tą informacją :)

ja się na przykład wstydzę tego co jak miałam anginę to mi łaskawie przywiózł zakupy jak leżałam z gorączką, zaniósł je do kuchni po czym przylazł, i wsadził mi reke pod kołdrę ibo chciał dowodu że się dobrze spisał.... ( 38, 8 - tak nawiasem mówiąc...)

Komiczne... wstyd po przespaniu się z tobą mógłby mnie zabić... :)

Nie przyznaje sie do tych ktorzy okazali sie "dziecmi" oraz do "łobuzow" ktorzy mieli przy mnie zmienic sie na lepsze a nie wyszlo i w gruncie rzeczy byli caly czas" łobuzami" i wszyscy to widzieli tylko nie ja :)

38.8 - musiałas byc gorąca myslal, ze to na jego widok oczywiście, tylko facet weźmie wysoka gorączkę za seksualne napalenie..... normalka.

Gdyby mi któryś chciał przylać to chyba byłby przekreślony na tyle skutecznie, ze zapomnienie nie pozwoliłoby mi na posiadanie stosownym informacji na temat osobnika, tzn. na tyle, żeby w ogóle było się do kogo nie przyznawać ;-)

Bezcielesna, czyli przyznajesz się do błędu, to co innego. Można się wstydzić faceta bo się nie widziało od początku jaki jest, albo się wstydzić, bo był jaki był....:) co to kurwa za róznica..?:):)

przyznaje nie przyznaje, jak mnie ktos pyta czy ja kiedys z panem xx cos teog to udaje ze mi sie but rozwiazal i zmieniam temat :) w kazdym miescie sa tacy z ktorymi byc to wiocha a mimo to oni wciaz z kims sa :)

a tak na marginesie to jak mialam angine, a miewalam czesto i mialam 40st zwykle wlasnie tyle mam, to pewnien xx rzucil mna w zlosci z lozka o podloge bo rozmawiac z nim nie chcialam a ja serioza sil nie mialam ni ochoty ale to dawne dzieje do ktorych na glos sie nie przyznaje

Jezus, a najgorsze jak się człowiek musi wstydzić jeszcze bedąc z tym kimś... :) Kiedy pojawia się wstyd przed ludźmi.. że się jest z tym kimś....... w zasadzie to już jest koniec. Z facetem to się trzeba chcieć pokazać. ON musi dawać kobiecie taką chęć pokazania się z nim, publicznego przyznania się do niego... jak tego nie ma, to choćby orgazm zabijał, -- ogólnie jest do dupy.

Bedac z tym kims sie nie wstydzilam, bo zawsze myslalam ze to ksiaze z bajk ii jeszcze innych o tym przekonywalam, jak sie zawsze polapalam co i jak to szybko zwiewalam mialam za to kiedys chlopa ktoy nadawal sie tylko do pokazywania piekny jak z obrazka, laski szczaly jak do pomieszczenia wchodzil, glupi przy tym byl niesamowicie i zakochany w sobie po uszy, wiec mimo ze fajnie sie bylo z ciachem pokazac to po miesiacu dalam spokoj no ale teog sie nie wstydze

retro - ale jak mozna miec faceta z ktorym sie chce ppokazac publicznie, skoro wszyscy to gnidy i skurwiele na dodatek damscy bokserzy?

retro - ale jak mozna miec faceta z ktorym sie chce ppokazac publicznie no wlasnie, nie mozna:) albo rzadko się to zdarza.:) Wychodzisz z takim to ci tylko wiochy i obciachu narobi... Albo zacznie rżnąć głupio mądrego, albo się schleje, albo zacznie podrywać inną, albo się zkimś pokłóci, albo sobie coś wyleje na koszule.. albo tańczyć nie umie... :):) i tak dalej, i tak dalej....

"albo sobie coś wyleje na koszule.. albo tańczyć nie umie..." powalajace argumenty

Retro, na wysoką temperaturę najlepszy jest orgazm wiem, sprawdziłam lepsze to, niż antybiotyk Ata:):) Jasne , i całowanie z anginą, az po migdałki... :) pewnie że tak.:)

Komiczne, mów od razu co ci się wylało, i czemu jeszcze nie umiesz tańczyć..:) Kursy są.

No to teraz zastanówmy się jak to wygląda z punktu widzenia mężczyzny, tzn. to chcieć sie pokazać z kobietą. Skoro to oni są podobno wzrokowcami to chyba mają jeszcze większy problem? :)

pewnie i maja taki problem jak jest laska to fajnie sie z takak pokazac ale z drugiej strony jak masz laske to wszystkim sie ona podoba i ktos moze zechciec ja odebrac a na paszteta twojego nikt sie nie polasi i zwiazek wtedy spokojniejszy nie zastanawialam sie nad tym bo do tej pory warto bylo sie ze mna pokazac :P

Gość liliiiii
ależ się komiczne ożywił w tym topicku... Retro chyba tak na niego działasz...(heh, nie musisz tego brać za komplement)

Luśka. Co z tego że facet jest dumny że się pokazuje ze świetną laską, jak ona się go wstydzi...?:):) a tak na serio: kobietom o coś innego chodzi przeciez... ja osobiście wstydziłam się wychodzić z facetem który uwazal że jest strasznie zabawny i miał ambicje brylowania w towarzystwie. Robił to na wszelkie możliwe sposoby. Nie potrafił dac sobie siana, odpuścić. Dla 5 minut atencji towarzystwa i uwielbienia (pozornego) był wstanie zrobić dokładnie wszystko... Kryła się po kątach. Uroda nie ma tu nic do rzeczy. No, może higiena . to tak.

ależ się komiczne ożywił w tym topicku... Retro chyba tak na niego działasz...( Powiem tak...: sugerowany wzwód Komika to jest coś co musiałabym zobaczyć żeby uwierzyć.... :):)