Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loan

Pytanie o kredyt!

Polecane posty

Napiszcie mi tylko to: Czy zarabiając 1.700 na rękę, mając niespłaconą kartę kredytową na 2.000 zł, dostanę kredyt na 5.000? Tak - dostaniesz :-)

Gość loan
Scoiatael a skąd Ty tyle wiesz? Pracujesz w banku?:) dziękuję tak a propos

Gość do loan
jezeli myslicie o kredycie hipotecznym, to jeszcze przemyslalabym na twoim miejscu branie gotowkowego. Wydaje mi sie ze obawy twojego faceta sa sluszne, bo to moze znacznie obnizyc wasza zdolnosc kredytowa i po prostu takiego kredytu nie dostaniecie. Dam ci moj przyklad: przymierzamy sie do kredytu 300 tys przy zarobkach wspolnych ok 5.500 netto i wkładzie wlasnym 100 tys. I nie jest to takie proste. Pomimo ze usunelismy wszystkie obciazenia (kredyt gotowkowy, kredyt odnawialny) i jestesmy na czysto, to warunki kredytow w bankach wcale nie sa takie, jakich na poczatku oczekiwalismy. musisz wiedziec że dostanie kredytu to jedno, a warunki tego kredytu (marze, oprocentowanie itp itd) to druga strona medalu. pozdrawiam

Gość loan
Aaaa, no ale to nie zminia postaci rzeczy:) jesteśmega "obcykany" bardzo dziękuję! Dowiem się w poniedziałek, czy przyznają mi kredyt:)

Gość loan
ehhh, to jak tu żyć godziwie w tej Polsce? Gdzie mają mieszkać młodzi małżonkowie, z rodzicami? Gdzie i na czym budowac fundamenty?Ehhhhh

Gość aaa to trzeba bylo tak od razu
- gotowkowy na pewno dostaniesz - 140 tys hipoteki - to przy tych zarobkach tez problemu nie bedzie:) -i zazdraszczam ze tak malo musicie brac :P pozdrowka

Gość loan
Dzięki za pocieszenie:) kupujemy kawalerkę, no ewentualnie mieszkanie 2-pokojowe, bo na więcej nas nie stać:)

Gość do loan
takie zycie cholercia, i kredyt cale zycie trzeba splacac by swoj wymarzony domek miec ale przeciez ja wygram w totka:P

Gość loan
Dziękuję Wszystkim za komentarze. Buźka