Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatki bławatki

ginekolog uszkodzila płód?

Polecane posty

Gość kwiatki bławatki

Witam, mam pytanie.wlasnie wrocilam od pani ginekolog, potwierdzila 8 tyg ciaze. zrobila mi cytologie (ciut zabolalo) i stwierdzila ze mam duza nadzerke.wrocilam uradowana ciaza do domu, patrze a mam krew na majtkach, brzuch mnie pobolewa. czy mogla mnie za mocno zbadac?badala mnie tez recznie, naciskala mi brzuch i wkladala palce. Musze dodac, ze: 1. ta pani nie jest kompetentna, wmawia wielu kobietom ciaze i kieruje do swojego prywatnego gabinetu gdzie niby dokonuje aborcji 2. ma chamskie teksty, prymitywne wrecz Obawiam sie ze mogla specjalnie mnie uszkodzic. Co o tym myslicie? czy normalne jest krwawienie po cytoogii?i bol brzucha?

Gość babeczka 30
Krwawić możesz z nadżerki.Zastanawiam się po do poszłaś do takiej lekarki skoro ma taką opinię wsród pacjentów.;o

Mnie najbardziej przeraziło mnie dlaczego poszłaś do tej lekarki??? Ja po badaniach nigdy nie krwawiłam,jednak po badaniu ręcznym często bolał mnie brzuch.Moja gin mnie uspokoiła że jest to normalne.

Gość Oli_
czasem się zdarza, że poczas cytologii ginekolog uszkodzi śluzówkę więc może dlatego plamisz. Ale ja na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala lub na pogotowie sprawdzić !!! I nigdy więcej nie idź do tego ginekologa....

to wcale niemusi byc przez lekarza ale kto wie ja tez byłam u kontroli było ok wróciłam do domu zaczełam plamic ,ale zle sie to dla mnie skonczyło:( jedz lepiej do szpitala

po zwykłym badaniu moze boleć brzuch :( zwłaszzca jak lekarz mało delikatny :( cytologia nie boli - noo chyba ze ktoś mocmo patyczniem pociera- ale po co ? :(

Gość tonormalne
po badaniu mogą zdarzyc sie krwawienia , zwłaszcza po cytologii, ja tez mialam nadzerke i krwawilam po badaniu i to dosc obficie , przestraszylam sie bardzo ale lekarz stwierdzil ze to normalne