Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnawdowa111

czerwona krótka sukienka, czarne rajsopy i co jeszcze ??

Polecane posty

Gość czarnawdowa111

Witam, niedługo będę mieć impreze wymagającą odswietnego stroju. Niestety nie mam pojęcia w co sie ubrac. Mam krótką dopasowana czerwona sukienke, zastanawialam sie rowniez nad czarnymi kryjacymi rajstopami, ale co do tego ?? Jakiego koloru buty, zeby sie to wszystko nie zlewalo? i jakiego kroju ? zastanawialam sie nad butami typu peep toe, ale czy to dobry pomysl? prosze o rady

Gość kasia2020
ja bym nie ubierała czarnych rajstop, wg- za ciężko.

Gość ddddkdkd
Czerwone peep toe byłyby idealne. Jak gdzieś takie dostaniesz.

Gość kasia2020
a możesz wkeić fotki sukienki? i może jak na tobie leży? (oczywiście bez twarzy) i co to za uroczystość?

Gość czarnawdowa111
Zdjec niestety nie mam, ale przypomina ta sukienke : http://allegro.pl/item438077446_sukienka_wieczorowa_czarna_rozmiar_40.html#photo bez kokardy i w kolorze czerwonym. Jestem dosc szczupła i niska. To jest pólmetek, podobno w wielu szkolach mało oficjalna impreza, niestety u nas bardzo oficjalna ... mam czerwone buty peep toe, ale wydaje mi sie ze to bedzie lekka przesada z czerwienia. Moze ciemne srebro? albo nie peep toe... Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac...

Gość kermiii
czarne pantofle [niekoniecznie peep toe], ewentualnie szare. rajstopy czarne, ale niekryjące [nie do satyny].

Gość czarnawdowa111
A jezeli to nie bedzie satyna ?

Gość czarnawdowa111
spacja po shop w linku wstawia sie automatycznie...

Gość kasia2020
niewygodne, 12 cm i tańczyć w tym?

Gość niewidzialna dłoń
jeżeli chcesz mieć czarne kryjące rajstopy i czerwona sukienkę, to załóż do niej czerwone peep toe, i czarną torebkę kopertówkę. Jakoś nie widzę połączenia czerni czerwieni i srebra... a może postaw na fioletowe dodatki. Wg mnie świetne jest połączenie śliwkowego fioletu z ognista czerwienią :) Kup fioletowe buty i torebkę kopertówkę będziesz pięknie wyglądać:) Tylko, że to jest połączenie raczej dla odważnych osób.

Gość czarnawdowa111
Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zakup czarnej sukienki... może później ją gdzieś jeszcze założę. A jak ożywić czarną sukienkę? Ma ktoś propozycje ?? :)

Gość kasia2020
fiolet lub czerwień, , żółty, musztardowy, zielony

Gość margoB69
Zapraszam do naszego sklepu internetowego ;)) w ofercie sklepu: rajstopy takich firm jak Fiore, Gatta, Intrigo, Egeo skarpety, bluzki www.rajhurt.sklepy.pl