Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Koziorożce na kafeterii - lubią was?

Polecane posty

Gość wrotej2222
noooooooooooooooo ---hej koziorozce ja urodzilem sie 10 stycznia --koziołki górą ..heejjj

Gość niezapominajka w
hej kto jeszcze sie w niedziele urodził?? bo ja tez - i to w styczniu:D

Gość Panna uległa
Ja wiem najlepiej Jestem dobrze wychowany,kulturalny etc,etc A co do mojej megalomanii, no cóż bez niej byłbym nikim,zwykłym uległym chłopcem na posyłki,jak każdy kto jest jej pozbawiony. Jeśli ktoś usilnie chce zaakcentować że np. nie jest gejem ... to i tak jednak ludzie patrzą na niego i łapią się na tym, że zaczynają szukać w nim właśnie pierwiastków gejowskich. Wracając do tego co napisałeś o megalomanii ... w tym przypadku ludzie patrzą jak właśnie na "nikogo". Powiem w skrócie jak na pieprzniętego .

Gość vozektus
Panna uległa --- hej chyba pijany jestes -??

Gość KATKA 321
MAMAMIEM TEZ KOZIOROZEC I ÓSMY STYCZEN ,HEJ ALINA POZDROOOOOOOOOO

Gość koziorez
wiekszosc ludzi to durnie, nie dorastajacy mi do piet, ale nikomu tego nie mowie, zeby nie urazic plebsu, zreszta ak robiono przez wieki, lepiej wcisnac kit komus jaki ten ktos jest bodry jak chrystus prawie to zaraz cie wielbia, plebs to plebs, najlepiej podatny na to jest plebs po studiach, bo ma juz tyle kompleksow nagromadzonych ze wystarczy tylko powiedziec cos co jest odwrotnoscia prawdy, np jestes ladna, piekna itd . :-)

Gość siemanko koziorożce
jestem z 25 grudnia i myślę że wszystkie koziorożce są ok! to uczciwi i poważni ludzie

Gość winny pikus
koziorez Ludzie psychicznie chorzy też uwazaja ze sa zdrowi. Ciebie tez otaczymy troskliwa opieka.

Gość koziorez
co ?!?!?!?

Mój chłopak mówi,że mam trudny charakter.Uparta,obrażalska,nie znoszę sprzeciwu:)Ale z drugiej strony-gdy widzę z czyjejś strony skruchę,żal za to,co zrobił i chęć pojednania,to szybko potrafię wybaczyć.Pamiętam jednak gdzieś głęboko o tym,co ta osoba zrobiła i wrednie potrafię to wypomnieć,gdy ktoś doprowadzi mnie do ostateczności:)

Spoko, tylko po prostu nie wiedzialam o co chodzi i dlatego pytam...

Gość koziorez
przepros !!!!!!

Gość aagnieszka krakow
mój mąz też spod koziorozca i to z 17 styczen , uparty jak pieron ,powiedzial mi dzis ze wierzy ze zajde w ciąze jak piramidy wyburzą .hhaha ,

Wracając do tego co napisałeś o megalomanii ... w tym przypadku ludzie patrzą jak właśnie na \"nikogo\". Powiem w skrócie jak na pieprzniętego . A mnie się wydaje,że patrzą z szcunkiem i odrobiną strachu.

{ koziorożec 22 XII - 20 I Każde zdrowe i dbające o swój rozwój społeczeństwo powinno natychmiast izolować wszystkie Koziorożce. Koziorożec, sam alkoholik i analfabeta, chetnie deprawuje młodzież i gwałci staruszki, póki nie popadnie w impotencję. Nadaje się do kopania rowów, i to pod nadzorem. W życiu rodzinnym przeważnie bije. }

Jak mamusię kocham nigdy w życiu nie zgwalcilam żadnej staruszki :p :p :p

Gość heloł
ja tez koziolek z 14 stycznia obydwoje z mezem jestesmy koziolkami wiec sprobujcie sobie wyobrazic nasze codzienne zycie :o mowia nam ze jestesmy jak wloskie małzenstwo pokrzyczymy pokrzyczymy bo zadne nie potrafi ustapic -takie wredne pieruństwa z nas :D ale zaraz szybko się godzimy :) potrafie sie obrazadc szybko ale nie na długo ,no i tez jestem wredna, złośliwa,uparta małpa :o ech same zalety maja te koziorozce;) no cóż musze przyznac sie ze wstydem ze rowniez wyzej sram niz dupe mam ...ale to czasami jak ktoś mnie wkurzy :D pozdrawiam wszystkie Koziorożce :)