Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Koziorożce na kafeterii - lubią was?

Polecane posty

A to prawda, gdzieś nawet przeczytałam, czy w radiu usłyszałam, że koziorożce są zaradne i dlatego też często zoatają sami... mają wygórowane ambicje... Nie wiem czy to tak dobrze. :o Wole już być nieporadna :D

niezaleznosc niezaleznoscia, ale ten upor nieraz wpedzil mnie w niemale klopoty...chcialabym to zmienic, ale nie potrafie, po prostu nie umiem dac sobie w kasze dmuchac. a inne cechy, jak ambicje (ze wygorowanie, to nie zawsze chyba), konsekwencja czy jak mowi Tupti- "Uparta,obrażalska,nie znoszę sprzeciwu Ale z drugiej strony-gdy widzę z czyjejś strony skruchę,żal za to,co zrobił i chęć pojednania,to szybko potrafię wybaczyć." -te cechy ui siebie lubie:) ale ja rowniez jestem pamietliwa...:)

Do tego wszystkiego estem nieufna, obrażalska też, złośliwa, łatwowierna, a jak tego pożałuje to wówczas robię się nieufna, i cały czas mi sie wydaje, że cos źle zrobiłam, powiedziałam, czy też nie zrobiłam czegoś co powinnam była zrobić, analizuję za dużo.. kiedys przejmowałam się tym: " bo co ludzie pwoiedzą", ale z tego na szczęscie się wyleczyłam ;)

Wczoraj mi się nie chciało uzasadniać. {Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie.} Jeśli już ktoś znalazł, powinien nadal szukać ? Powtórzę Paulo Coelho to kretyn.

Gość SłIIIiiiiiiiT
:*********

Gość upupupupupupup
hej

Gość Koziorożce się skończyły czy
cooo?????

Gość upupupupupupup

Gość guta
koziorożce- leniwi,apodyktyczni,egoiści-znam takich, niestety...i lubią sobie dogadzać

Ja też jestem Koziorożcem, i podpisuję się pod wszystkimi paskudnymi cechami, wymienionymi na poprzednich stronach:-P zdaję sobie sprawę z tego, że niewiele osób mnie tu lubi, ale nie jestem typem, któremu zalezy aby być lubianym;) najwazniejsze to być sobą, a inni ludzie nie są mi potrzebni;)

Gość 20 stycznia
W jednym horoskopie jeszcze koziorożec w innym już wodnik i weź tu wybierz sobie z każdego co najlepsze. Uparta ? - pierwsza wyciągam rękę na zgodę nawet jak wiem ,że mam rację. Pracowita? - nie bardzo. przyjaciele? - ci najlepsi pozostali. Mój mąż jest wodnikiem ale jest bardziej uparty niż niejeden koziorożec , córcia panna i też uparta więc to jest w genach a nie w horoskopie.

Gość Dawajcie coś bo nudno

Gość 20 STYCZNIA
Podobno dwa koziorożce w związku to układ iedalny - co wy na to ?

Gość 20 STYCZNIA
A wracając do tematu - czy nas lubią a kto pyta kogo o znak zodiaku ludzie patrzą na nick.

20 stycznia- mnie sie nie wydaje.. jedna dupa, druga dupa :D W związku trzeba się uzupełniać, ja tak myśle... Ale nikt nie zrozumie koziołka jak drugi koziołek- to z tym się zgodzę. Fakt. ;)

Gość 20 STYCZNIA
a co powiesz na moją sytuację nie wiem czy jestem wodnikiem czy koziołkiem mój mąż jest wodnikiem a mamy zgoła odmienne charaktery. ja niestety nie jestem typowym koziorozcem ale cholernie romantycznym , do wodnika też nie pasuję to kurna kim ja jestem? co do d...y to jest niezła

20 stycznia - mozesz być trochę pomieszana :) ale co z tego? Nie przejmuj się tym za bardzo? Nie każdy z każdym się dogada tak, jak z innym znakiem, to kwestia osobowości. Ja np, staram się przejść swój znak, np. często się uśmiechać i w ogóle robić wszystko odwrotnie, czyli nie to, co przystoi koziorożcowi;) Ale czasami nie mam głowy i wychodzi jak wychodzi :D