Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gimme gimme more

Koziorożce na kafeterii - lubią was?

Polecane posty

Dopisuję się do tematu również jestem koziorożcem. Jestem lubianą, sympatyczną osobą mam oczywiście wady jak każdy ale nie utrudniają mi one kontaktów z ludźmi. A w ogóle nie rozumiem jak znak zodiaku może decydować czy ktoś jest lubiany czy nie...

Myrevin, więc co tu jeszcze robisz? A kysz! A kysz! Najważniejsze że koziorożce są przekonani o swej wyjątkowości, i wszelkie proóby uziemienia ich prowadzą donikąd ;)

Gość ale wy durnoty gadacie
sweeet :P

myrevinku --papapappa- i wszystkie koziołki -jutro juz mnie tu nie będzie ,wyjezdzam do niemiec ,ja rodowita krakowianka i koziorożka,tak musi byc i tyle wam powiem . zegman wac .,alo pisalam ale zawsze czytalam i bylam na bieżąco. nioe mam sil pisac bo jestem ;o paru piwkach. no to paaaapppaa. i tak was wszystkich kocham ,gto mówie ja koziorozec

o rany ale blędów narobilam -przepraszam was wszystkich . chyba mnie zrozumiecie -mam nadzieje. troche wypilam sorki . hhaha

JAK WYPIJE o rany to katastrofa - juz nic pisac nie bede . no tpo trzymajcie sie ludzie kochani .

ja sie niczym nie przejmuje , tylko zal mi ze was czytac nie bede. bardzo was wszystkich lubie , no cóz nie bede miala czasu siedziec przed kompem ale wróce za miesiąc .KOCHAM WAS:d:d:d

mywerin -zadna prowokacja--ja sie tak spilam ze halo, muza na full itd.. jutro do stuttgartu wyjezdzam do pracy

i tak faceta zostawiam kota zostawiam ,eh upilam sie troche a co tam ,czsem trzeba :D

tzn . nie zostawie ich na zawsze , na jakis miesiac , wiec tu tez wróce ,a zreszta niewiem sama co pisze . masakra. sorki:D

Gość 8 styczen
mam cholernie skomplikowany charakter ale kocham sie za to;)

Gość i ja sie odezwe
poniewaz tez koziorozec jestem , moj maz tez i powiem wam jedno : nikt lepiej nie zrozumie koziorozca niz drugi koziorozec :D . A tak swoja droga , ktos wczesniej napisal, ze ma duzo przyjaciol . To jest bujda . Nie ma sie dzuo przyjaciol , znajomych mozna miec duzo ale nie przyjaciol. Skoro masz ich duzo to oznacza, ze nie masz ich wcale.

Mój Mąż jest koziorożcem i jest przekochany człowiekiem. Ma tylko jedną straszną jak dla mnie wadę. Otóż jak się obrazi czy uprze to koniec. I choćbym stanęła na włosach łonowych to nic nie pomoże. :D Ale ja za to miły skorpionek jestem. :D

Gość justi 83
ja też koziorożec i dobrze mi z tym :) 9 styczeń pozdrawiam hej! :)

Gość justi 83
a tak nawiasem mówiąc to uśmiałam się czytając wypowiedzi co niektórych ;) mało z krzesła nie spadłam buziole dla Was za to ;)

ja tez koziorozec! bardzo uparta, wiec moze dlatego tez nie zawsze lubiana...;( SICK OF IT ALL- fajnie mi sie kojarzy twoj nick muzycznie:)

Uparcie to przecież nasza mocna cecha ;) Stanowczość jest w cenie ;) Ostatnio jak byłam w ZOO i nawet pogłaskałam jednego koziołka, ale taki nieprzystepny był. Ale co w tym złego ? :)