Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 martwię się o Was... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba o to chodzi Napisano Wrzesień 26, 2008 bo zakrzywiony penis jest lepszy wiec po co go prostowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 hahahaha a skoro o tym mowa.. u mnie w przychodni są własnie zapisy Panowie zapraszamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 bo to badanie...inwazyjne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleeees robiłeś je już?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 mój znajomy stwierdził ze wolałby umrzeć niż iść na TAKIE badanie :O my co roku do gina latamy a badanie nie należy do przyjemnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzej z warszawy Napisano Wrzesień 26, 2008 lubię mieć inwazyjne badanie prostaty przeprowadzane przez lekarza typu bears:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 ni hu hu, ale zgrywam yntelygenta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 pale c w tyłku wielka mi inwazja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleeeees jak chcesz to cie wpisze na liste oczekujacych nie bój nic.. jak chcesz to za raczkę Cie moge potrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 po co komuś tyle ogórków, hmm :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 No żeby se to zbadać musiałbym wsadzić sobie palce w doopę.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 a może najpierw na Tobie, żeby udowodnić że to nic takiego, ehm? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 dziś zakisiłam nowe a wracając do tematu..... wstyd Was zżera..? :P a potem chodzicie okrakiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 Myrevin :O Ty wiesz o co chodzi...:P ale mozecie popróbować własnymi palcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleees jakaś prowokacja?? :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 hmm.... ja nawet nie cierpie jak ktos stoi mi za plecami a coz dopiero pozwolic na taka inwazje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 wiesz, big cojones:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 oj chłopcy...:O a co my mamy powiedzieć? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 jak gin przystojny to nic nie mowić tylko filuternie sie usmiechać ;)...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 nie, tak dla wyższych celów:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 ;) mimo wszystko obcy :P wkładający paluchy, lub rękę po łokieć :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Przyznać sie SAMCE!!!! kto mi walnął taki opis na powiedz.to???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 kapitan powtarzasz sie.. akceptacji szukasz czy cooo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 jessssu !? po lokiec ??????? myslalem ze to tylko na stacji statoil :D.....chcialem powiedziec u weterynarza :D :D ale nie moglem sie powstrzymać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 za jednym zamachem bada też migdałki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 bo we współczesnym społeczeństwie mężczyźni są dyskryminowania jeżeli chodzi o profilaktykę zdrowotną i planuje się tylko badanie dla kobiet: raka piersi i cytologię co wynika z tego, że to mężczyźni planują i organizują te programy więc zajmują się określonymi sprawami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 phi..a ile przyjemnosci :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach