Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 a ja wygrałem życie bo we współczesnym społeczeństwie mężczyźni są dyskryminowania jeżeli chodzi o profilaktykę zdrowotną i planuje się tylko badanie dla kobiet: nieprawda czytaj wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Juciaaa, a nie było Ci wstyd iść do urologa? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Gadałem ze swoim lekarzem pierwszego kontaktu, o badaniach prostaty, bo badanie jest niemiłe, a chciałbym się przebadać. Lekarz poinformował mnie, że wyśle na badania krwi, i jak coś podejrzanego wykaże, to wtedy odeśle mnie do urologa na badania tomografem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleeees :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 brawo Okruszyno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 "nieprawda czytaj wyżej " a wystarczy, że włączę telewizor i zaraz trafiam na reklamę kampanii przeciwko rakowi piersi albo ostatnio minister zdrowia chce zrobić obowiązkowe badania cytologiczne jako element badań profilaktycznych przed zatrudnieniem nie słyszałem aby ktoś chciał robić badania na jakieś typowo męskie nowotwory obowiązkowymi :P albo organizował 10 kampanię społeczną w przeciągu 2 lat :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 czekam na odp.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 a ja wygrałem życie nie zaprzeczam,masz racje ale po czesci to tez wina męzczyzn ze te badania sa tak mało rozpowszechnione powód?? otóz niewielu facetów je robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 na moją aleeees?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 a po co się robi kampanie promujące badania dla kobiet? zgadnij?????????????????? bo niewiele kobie je robi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 taaak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 wygrałem....nie masz racji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleeees....normalnie....nie wiem co ci odpowiedziec...... chyba pierwszy raz w zyciu... starzeję sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 to do geriatry, a nie urologa :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 słuchaj, jeśli facet nie ma podstawowych objawów, ogólnie znanych, to nie ma sensu, wszczynać alarmu. Rozmawiałem długo z lekarzem, o objawach związanych ze schorzeniami prostaty, i jeśli w wywiadzie lekarz nie stwierdzi czegoś podejrzanego, to wszystko gra. Z kobietami sprawa jest o wiele poważniejsza i bardziej skomplikowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 ja tam nie miałabym oporów przed wystawieniem mojego super zadu jesli chodziłoby o moje zdrowie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleeees ...ignorejszyn :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 nie ignoruj własnego zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 nie ignoruję dla zaspokojenia twojej ciekawości informuje Cie i wszystkich zainteresowanych ze dzisiaj byłam na kontroli :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 GINEKOLOGICZNEJ!!!!!!!!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 a u urologa wcześniej? czy ginekolog wszedł w nie swoje kompetencje? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 ale możecie iść do pani urolog tak jak my do pana gina :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 aleees chyba cegła w szałasie ci na główke spadła ,coo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 idz aleees do tego urologa zrobi ci konkretny przegląd to sensowniej zaczniesz gadac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 nawet na powiedz to miałaś napisane,że byłaś:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 ahaaaaaaaa to twoja robota???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 ja tam się nie muszę ukrywać :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juciaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 heheheh ja też :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktoś się z tym spotkał Napisano Wrzesień 28, 2008 bo to ważne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 6, 2008 podniosę bo ważny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach