Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 19, 2009 ostatni raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 19, 2009 a co? szuaksz chętnych żeby im prostatę badać? pewnie na erotycznym znajdziesz zainteresowanych 40 latków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 19, 2009 uwielbiam czterdziestolatków ;) zwłaszcza jednego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 19, 2009 to to zaproś go na wizytę kontrolną pewnie będzie wzruszony twoją troską o jego zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mogę się podpiąc Napisano Marzec 19, 2009 wysłałam męża (37lat) na profilaktyczne badanie prostaty (prywatnie), a lekarz do niego: że jest jeszcze za młody na takie badanie. Ico wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 19, 2009 dziwne mój powiedział że za nic nie pójdzie :O tchórz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagmara nr 1 Napisano Marzec 19, 2009 jakie za młody ? żaden lekarz by tak nie powiedział mój brat był :-P......... 30 lat ma i było tak ----- profesor nałożył rekawiczke , wsdził mu w odbyt palca a on krzyknął ---- "osz kur.wa mać !" głośno że na poczekalni było słychać :-D a lekarz do niego -" prosze pana prosze pohamować emocje, u lekarza pan jest ":-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 19, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona męża swojego Napisano Marzec 19, 2009 mój mąż był niedawno 42 l. najpierw badanie krwi i jesli coś bedzie na rzeczy to wówczas to badania . Namawiałam go od roku na wizyte u urologa . Faceci są gorsi od dzieci bo te za rączke i do gabinetu a taki dorosły niby a skrępowany jak wszyscy diabli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silverpaul 0 Napisano Marzec 19, 2009 A ja się nie boję,byłem na badaniach krwi na antygen prostaty. Nic nie wykazało, więc inwazja nie była konieczna. Ale jakbym miał iść na inwazję wolałbym chyba do pani urolog. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palec w pupie Napisano Marzec 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach