Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elebele

Faceci to świnie!!

Polecane posty

Spodobał mi się chłopak, Przez ostatnie 3 msc rano przejeżdzał koło przystanku na którym rano zawsze stoje, zwalniał, ciężko się patrzył, odwracał, zupełnie tak jakby chciał mnie poderwać... Nawet mi się spodobał. Użyłam swojego sprytu i dowiedziałam się jak sie nazywa, ile ma lat, gdzie mieszka, a mało teo że ma zone i dzieciaka!! Czemu faceci sa takimi świniami i mimo rodziny tak sie gapią na obce laski?! Po raz kolejny uświadomiłam sobie że FACET TO ŚWINIA!!

ale z ogonkiem z przodu. i co ciekawe ogonek nas nie kreci natomiast niewinne Dziewczeta a i owszem

no prosze ...wystarczy popatrzec i mozna zostac nazwany swinia....a jak nie patrzymy to kobiety zachdza w glowe ze cos z nimi nie tak skoro nie wzbudzaja zainteresowania..... Ty tez musialas sie na niego gapic skoro wiesz ze on to robil ;)

Gość Bartek z Wroclawia.
:)

hmmmm zawsze mnie to zastanawialo. swinia jest rodzaju zenskiego.. wieprz to rodzaj meski. a moze on przystanek ogladal? moze jest jakims BHPowcem, lub architektem?

Gość nieboga Dziewuszka
pewnie patrzył się na kogoś za tobą a ty myślałaś ,że na ciebie :D

ee, pewnie myslal "ale baby to swinie, ja jestem zonaty a ona sie tak na mnie gapi!" :D:D:D

Gość domniemanlog stosujący
gościu ma bardzo silnego zeza zwalniał przy przystanku abu lepiej ocenić odległość a ponieważ zawsze stoisz w tym samym miejscu było mu łatwiej ustawić azymut:classic_cool:

Gość toż to racja
Że faceci to wieprzy!!!!!!!!!! ida ze swoja partnerką a slinia się na widok każdej przechodzącej laski. jakie to wredne!!!nawt nie macie pojęcia jak w ten sposób ubliżacie swojej partnerce. Albo np. podczas jazdy samochodem.....przyznajcie sie sami....czy nie obracacie podczas jazdy głów za dziewczynami idącymi ulicą?? A obok siedzi zona,narzeczona,dziewczyna. I jak w tym momencie ona ma sie czuc..co?? Myslicie ze to jest przyjemne.? Dlatego uważam was za podgatunek....to nawet zwierzeta zachowuja się lepiej od was...

Gość xcxc
a kobiety to lachociagi.