Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospo-gocha

płyta elektryczna-czy myć??? czyli koszmar gosp.domowej

Polecane posty

Gość gospo-gocha

jw cena nieważna:-( po kazdym gotowaniu poświęcam ręce i kawałek czasu na doprowadzenie płyty do jako takiego stanu:-o myję zwykłym ludwikiem, padam już, mam przez tą płytę prawie że nerwicę kochani pomocyyyyy

Gość gospo-gocha
oczywiscie przepraszam:-D w temacie ma byc, czym myć, a nie czy myć, bo to ze myć, to doskonale wiem:-D

Gość gospo-gocha
hehe chyba juz to wolę:-D

Gość jakim ludwikiem kobieto
kup sobie w sprayu mr muscle albo E , tym pryskaj plyte, powycieraj najlepiej szmatka z mikrofibry i gotowe :)

Gość gospo-gocha
i co nawet takie zaschnięte zejdzie?

jest takie specjalne mleczko do plyt ceramicznych to najpierw dajesz a potem miec najlepiej taki skrobak ,bo delikatnie tym krobiesz to co sie przypalilo

Gość jakim ludwikiem kobieto
no to zrob tak..najpierw gabka i tym ludwikiem zmyj pierwszy brud, zetrzyj plyn, popryskaj mr muscle lub E w sprayu powycieraj i tyle roboty. Spryskiwaczy uzywam do mycia okien i luster, nie ma nic lepszego!!!

Gość dymałem wczoraj szwagierke
ja pierdole, jestes niedorozwinieta czy jak nie wiesz do czego jest ludwik? zapytaj czym najtaniej to napisze ze woda ze zwirem. płytki takie badziewne czyt. elektryczne (mialem taka w akademiku) myje sie dziecinko cifem (zakladasz rekawice chyba ze lubidz zapaszek hemi na raczkach), lejesz cif rozprowadzasz cienka warstwe na plytce czekasz 5 min i szmatka gabka szorujesz i jest jak nowka, jak jest zapuszczona jedziesz ace i jest jak nowa.

Gość gospo-gocha
znalazłam podobno super mleczko produkcji firmy libella Sansed Ceram Protect, ale nie mam pojecia gdzie kupić? spotkałyscie sie z takim specyfikiem?