Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziuga

Czy chodzicie w spodniach szwedach?

Polecane posty

Gość ziuga

Szwedy są super, wszyscy dobrze w nich wyglądają. Czemu tak mało spotyka się na ulicach ludzi w szwedach? Cały czas tylko rurki...

Gość asjdhsjkdshkfjdhjfkkhjghhh
bo to sa suki ktore chca pokazac dupe w obcislych spodniach pizdy hahaha

Gość fsag
no i bardzo dobrze, oby więcej!

a ja nie chodzę, bo nie po to mnie bóg nogami wyposażył, żeby je chować w szerokich spodniach :classic_cool:

Gość fsag
Są w housie, a w innych sklepach rzeczywiście ciężko, ale jak się poszuka to można znależć

kiedys miałam, ale teraz uważam, ze raczej są niemodne, bo moje sa dosc jasne, jak juz to wole ciemne, ale jak nosze botki to wole jednak rurki

Gość fsag
znów są modne. coraz wiecej osób sie w nich pojawia, choć to cały czas mało. Na zachodzie już dawno przeminęły rurki

Gość //////////////////
Ja noszę tylko szwedy, ewentualnie dzwony:)

Gość szwedka
ja dziś kupiłam szwedy i uważam że są o niebo fajniejsze niż oklepane rurki.

Gość jikasdfr
Ja tylko w rurkach dobrze się czuję, rozszerzane spodnie strasznie pogrubiają ;P nie ważne co jest modne-ważne żeby dobrze się czuć w tym, co się nosi. Ja lubię rurki i nie zważam na modę ;P

kalimba de luna sprawdz we wrocku w arkadach jest taki butik u wiktora tam powinni miec :) ja kupilam tam juz sporo spodni i sa super i takie tez trafilam ;) tylko koszt okolo 700 zl

a ja noszę rurki i szerokie galoty - prawie jak szwedy, co z tego, że chcę w jednych pokazać pupę, bo ma fajną a w drugich chcę ją ukryć, bo nie zawsze chcę, żeby była podziwiana :D :P ;) a tak szczerze, to nie wiem, czemu nie miałabyś nosić szwedów :) szwedy są kuuul :) mi się bardzo podobają :) ale jestem chyba za niska na nie :)

szwedy sa ok ale nienaiwdze rurek czy marchewek ,jeszcze jak wsadzone sa w kozaki to ujdzie ale do normalnych butow? a fuj szczyt bezguscia jak dla mnie ,to obrzydliwie wyglada nawet na szczuplej lasce :O

Gość takiego debila
oooooo jak ja lubię na szweda....

Gość zmęczenie materiału1
"(...) ale do normalnych butow? a fuj szczyt bezguscia" szczyt bezguścia to są szwedy noszone do butów na obcasie, baba wygląda jak dzwon, aż śmiać mi się chce, jak widzę taką na ulicy. rurki pasują do wszystkiego, do tunik, szerszych bluzek, do kozaków, adidasów i każdych innych butów, więc naprawdę masz zjechane poczucie estetyki skoro rurki plus but inny niż kozak jest dla ciebie szczytem bezguścia :o

Gość nerwiczka
ja lubie pokazywac pupke skoro mam sie czym pochwalic to dlaczego by nie

Gość hold on
nie ma seksowniejszej nogi, jak noga kobiety w rurkach i butach na obcasie.

Lubie szwedy i noszę ;) moze nie zawsze, ale jak mam ochote. czulam na sobie czasem dziwne spojrzenia dziewczyn na uczelni bo 99,9% miało obcisle rurki / marchewki, a jak ja wyskoczylam w szerokich to sie patrzyly jak na idiotke... i do tego u mnie luźna koszulka zn jakis top, a one bluzeczki z kolnierzykami... nie te światy :P ale ja tam chodze jak mi wygodnie ;) (p.s rurki tez posiadam)

o maj gad :O naucz sie czytac ze zrozumieniem : dla mnie wogole do czegokolwiek nalozyc rurki to wiocha poprostu nie lubie takiego fasonu spodni i tyle ,czy to zbrodnia? a moze mam isc i sie zabic z tego powodu? A nie lubie dlatego ze jak dla mnie zbyt ladnie nie wygladaja na sylwetce no i jeszcze dochodzi fakt ze no coz... jakby nie patrzec kobiety slepo ida za moda ,niewazne czy cos pasuje do budowy ciala czy tez nie ,wazne ze jest modne ,czy kilka miesiecy temu wypowiadalybyscie na temta rurek tak optymistycznie? no nie wydaje mi sie bo rurki to byl obciach ale jednak staly sie modne i jak wiadomo odrazu wszytskie laski pobiegly do sklepu i pokupywaly bo waidomo ,modne :O za jakis czas bedzie cos innego modnego np szwedy badz rybaczki i rurki pojda do szafy a zachwycac sie bedziecie czyms innym ,no prosze... nie bede komentowala żal.pl aha i jeszcze jedno a czy ja powiedzalam ze szwedy plus szpilki sa ok? no niewydaje mi sie :] poprostu jakbym miala wybierac miedzy szwedami a rurkami wybralabym szwedy i bynajmniej nie zalozylabym do nich szpilek :O A pozatym nie Tobie jest oceniac czy mam gust czy tez nie ,nie znasz mnie i nie wiesz jak sie ubieram ,bynajmniej nie paraduje w rurkach i szpilkach z dupa wypieta :P :O

do powyzszej wypowiedzi : to masz dobrze ze na Uczelni mozesz chodzic w budzie ubrana jak chcesz ,u mnie niestety jest wymóg przychodzenia w gajerkach ale i tak zawsze wyrozniam sie z tlumu , nie lubie prostych gajerkow sa obrzydliwe ,zakladam cos z "pazurkiem " choc nie powiem napoczatku niektorzy wykladowcy i prorektor sie czepiali ale juz sie przyzwyczaili :)

Gość kudi chicks
"A pozatym nie Tobie jest oceniac czy mam gust czy tez nie" mieszasz się w zeznaniach, kobieto. nie nam oceniać, czy masz gust, a i nie tobie oceniać, co jest szczytem bezguścia, a co nie. nie krytykuj kogoś za noszenie rurek i nie mów, że kobiety w rurkach i normalnych butach są bez gustu. bez gustu to najwyżej ty możesz być rzucając takie teksty. popisałaś się, nie ma co. chcesz chodzić w szwedach bez wypiętej dupy, to chodź, nam nic do tego, ale zamilcz łaskawie i nie zarzucaj rurkom bezguścia, bo to żałosne. widzę, że twoje ulubione przymiotniki to "obrzydliwe" i "bez gustu", a tym żalem.pl, to pojechałaś jak siedemnastolatka. też idziesz za modą - żal.pl jest w modzie, więc go ślepo używasz, sorry. swoją drogą, rurki dawno wyszły z mody, także nie rozumiem o czym ty chrzanisz, twierdząc, że kobiety pędzą za modą, kiedyś może tak było, dziś rurki ze sklepów znikają na rzecz zwykłych dżinsów, a jakoś kobiety w rurkach nadal chodzą po ulicach, więc się zastanów zanim wylecisz z zarzutami :o