Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim jestem

byłam z trzema facetami i co teraz?

Polecane posty

Gość prawiczek tfu na psa urok
he he he dziewica oznacza porządną prawiczku? żebyś nie trafił jak mój kumpel :O wyszukał dziewicy i po roku małżeństwa, jak już poznała co to seks to poszła w długą i zaliczyła pół miasta :O

jeżeli burdel jest w twoich planach to jesteś gorszy niż te dziwki tam pracujące fuj!

wiedz tylko, że z ostatnich badań wiadomo, że niemal 90% prostytutek "sprzedaje" nie tylko ciało, ale również wirusy takie jak: HIV, HIB, przeróżne choroby weneryczne... poczytaj na stronach medycznych. Proponuję poczekać na dziewicę i skonsumować dziewictwo razem ;)

Gość etew
prawiczku wiem,ze moze uznasz moje rozwiazanie za zbyt drastyczne :) ale ja bym na Twoim miejscu kochany bawila sie jak masz na to ochote i robila to z kim chcesz. wybaw sie. Na zone pozniej przyjdzie czas

Gość etew
prawiczku piwrwszy raz z regoly wcale przyjemny nie jest. kazdy nastepny jest lepszy. lepiej zabaw sie bo potem po 20.stu latach malzenstwa najdzie Cie ochorta sprobowac jak to jest z inna kobieta.

Gość etew
rob jak chcesz ale dziewuicy w twoim wieku raczej nie znajdziesz,. Ja osobiscie ZADNEJ nie znam. A jestem z Twjego rocznika.

Gość Nie zadreczaj się
trafisz na swojego to sie nazywa przeznaczenie:)))

Winę obnażamy ponieważ należy ona do innych. A kiedy my sami winni jesteśmy... to nic się nie stasło.

,,skoro kobiety maja partnerow przed mezem, ja tez mam prawo miec partnerke przed zona. dlaczego zona ma byc moja pierwsza i jedyna?\" Prawiczek, a gdzie Twoje ideały? :(:(

Gość Ja miałam 13 partnerów
seksualnych, mój facet myśli, że jest 2 - tak mu powiedziałam i jest ok. Dziewczyny, nie mówcie nigdy prawdy, bo to w tym temacie nie popłaca.

Gość ofe rma
ale dziwne te kobiety, można by powiedzieć że zakłamane. bo jak się trafi temat o dziwkach to takiego faceta co korzystał z ich usług by z błotem zmieszały. a jak facet pyta z iloma przed nim się bzykały to się "okazuje" że "przeszłość się nie liczy" a pytanie o to to "staroświeckie poglądy". to jak, kobiecie wolno a facetowi to nie?

Gość 3 partnerow to nie tak malo

Gość Impaler
właśnie badźcie dziewczyny szczere! jeśli facet nie rozumie, to chuj z nim :P Ja uwielbiam kiedy laska jest ze mną szczera. Znaczy moja kobita :) można się dowiedziec dużo, poświntuszyc jak by było gdyby... i dużo zrozumieć. A faceci tez by się wzięli za siebiwe i pomysleli. Co w tym złego, ze ich miałą tylu. NA raty czy razem. Co za zanaczenie? Cieszcie się, że kobieta poznała zrozumiała i was wybrała. będize chiała odejść, to jej nie zatrzymacie. Lepiej zróbcie tak żeby nie chiała z inny-m/mi. Jak jesteś zadowalający, to czym sie stresujesz. Lepiej pogadaj czy nie chiałą by z kilkoma i czy nie pozwoli na inną kobiete. Wybór należy do Was. Jedynie co można mi napisać, to dbajcie o to żeby nbie chiała szukać. zBo niestety większość facetów, to nawet wibratora sie boji, a może tyle zmienić w waszym związku ;) Pozdrawiam