Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

FOTOGRAFIA- kto tu cyka???

Polecane posty

jest ktoś kto interesuje się fotografią i śmiga z aparatem? amatorsko albo potrafi już coś więcej??? zapraszam na dyskusję, szukam kogoś z kim można się podzielić doświadczeniem;) ja raczej początkująca;) zbieram na sprzęt, ale już troszkę umiem, chyba:P

Gość to ciekawa rzecz

dlatego zbieram na coś lepszego gdyby mi szło co raz lepiej to może zajęłabym się tym na poważnie, interesuje mnie fotografia, nic dziwnego, że chcę się uczyć:P a Ty jaki masz związek z fotografią?;)

Dokładnie... Ja osobiście uwielbiam zdjecia pod wpływem chwili, bez zbędnego pozowania;) Po prostu pstrykać i wybrać nawet jedno ze stu... Ale jedno które jakoś przemawia;)

Dokładnie;) Masz pewne zasady odnośnie kadru, ostrości, jednak dla mnie liczy się chwila i wspomnienia, chyba to najbardziej cieszy oko;)

właśnie dlatego najbardziej urzekają mnie zdjęcia ludzi. nie przepadam za fotografowaniem roślin czy przedmiotów chociaż i tu można mieć jakiś fajny pomysł. jednak zdjęcia z udziałem człowieka dają najwięcej możliwości, zwierzęta też są ciekawe, niekiedy nieprzewidywalne;)

Jeśli chodzi o ludzi, to trzeba mieć kogo fotografować i zapewne najlepiej jak są to osoby atrakcyjne? Ja najczęściej fotgorafuję zwierzęta... Bo najtrudniej uchwycić coś ciekawego. Zwierzeta są bardzo charakterne, zazwyczaj nie lubią pozować i to jest fajne;)

jastrząb - okolica dużo daje, to prawda ja nie mam atrakcyjnych widoków więc nie mogę nic zdziałać;) kennis - niekoniecznie musi to być ktoś piękny. wystarczy ktoś oryginalny ubiorem bądź twarzą czy nawet fryzurą, jednak takich ludzi ciężko znaleźć w małym nudnym mieście;)