Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auzebiusz

Planuję poderwać parę dziewczyn

Polecane posty

Gość Auzebiusz

Widziałem tutaj tematy typu mam 2x lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Ja jestem świeża 20-stka i dziewczynę już miałem. Ale było to dobre 3 lata temu. Potem miałem tylko jedno imprezowe przygody. Niestety, seksu jeszcze nie uprawiałem. Z tą dziewczyna, z którą byłem... hmmm... byliśmy zbyt rozważni, ja nie wiedziałem do końca jak to wszystko wygląda, ona nie była gotowa na seks, ja zresztą też chyba nie. Później były jednorazowe przygody, ale nie doszło to do końca albo z braku możliwości albo dlatego, że ja się wycofywałem. Uważam się za atrakcyjnego, wiem, że się podobam kobietom, ale... właśnie... Do tej pory brakowało mi pewności siebie. Tzn. na co dzień nie boję się koleżanek, nawet tych, które dopiero co poznałem. Potrafię podejść do nich jakoś na luzie, powygłupiać się i nie ma problemu. Ale gorzej z podrywem. Do tej pory to ja byłem trzykrotnie podrywany, raz ja podrywałem, ale wtedy byłem na 'wspomagaczu' ;) Wiem, że jestem młody iw szystko przede mną. Pragnę się 'ulepszyć', zyskać wyższą samoocenę i pewność siebie, szczególnie w kwestiach damsko-męskich. Myślę, że ten pierwszy raz na pewno by mnie też ośmielił, bo wiadomo, że wszystko co obce wydaje się być takie trudne i straszne :P Jakieś doświadczenie już mam w tej sferze, tyle, że właśnie, że tak powiem, żeby zobrazować - nie zamoczyłem :D I mam taki plan... Nie chcę narazie nikogo na stałe, chciałbym troche się pobawić, dowartościować, pokonać lęki. Bo jednak ta myśl, że mógłbym nie podołać jest strasznie paraliżująca :) Dziewczyny, tudzież kobiety (jak wolicie :P) macie jakieś rady dla 20-letniego prawiczka, który chce się zmienić? :P

Gość iuyiyu
zachowaj swoje prawictwo dla tej jedynej do slubu

Gość Auzebiusz
Nie jestem katolikiem :| Nie wyznaję zasad sprzeciwiających się ludzkiej naturze.

Gość iuyiyu
dla mnie jestes skreslony,skoro chcesz ise dowatościowac uprawiając seks to twoja sprawa

Gość Auzebiusz
Chcę po prostu zacząć się bawić. Do tej pory tego nie robiłem. I tak Cię nie znam, więc to skreślenie mnie naprawdę bardzo boli :P

Gość Taka ja jak Ty
masz jakiś problem na tle psychicznym ... odrażają mnie ludzie którzy chcą tylko przelecieć by poczuć sie lepiej dla mnie seks to miłość między dwojgiem ludzi a nie zabawa byle jak i byle z kim ... :/