Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola.lola

echhh Ci FACECI....

Polecane posty

Gość lola.lola

ech ubrałam się już,pomalowałam, wyprostowałam włosy...miałam się za pół godziny zbierac, a on nagle zadzwonił,że odwołuje wieczór,bo coś mu wypadło:( :( smutno mi...

Gość gggggggggrr
wyjdź gdzieś z koleżankami ... A nastepneym razem zrób to samo swojemu facetowi :)

Gość lola.lola
większośc moich znajomych już ma plany na dzisiaj:( a zapowiadał się taki fajny wieczorek... jestem wkurwiona

Gość lola.lola
kurde i lewatywe niepotrzebnie robiłam. myslałam, że dziś jelitko wypne :(

Gość lola.lola
podszywom dziękujemy

Gość gggggggggrr
Na to konto idź sobie teraz do sklepu i kup coś do żarcia, albo zamów sobie żarcie przez telefon do domu i zrób sobie wieczor filmowy - oglądaj filmy jeden za drugim leżąc w łózku i podżerając. Należy Ci się. :)

Gość lola.lola
i chyba tak właśnie zrobię:/ :(

Gość gggggggggrr
No... tak bywa. :) Samotny wieczór z filmami też jest fajny. Albo wejdź sobie na stronę z grami on-line. Mnie to zawsze wciągnie na parę godzin.

lola.lola ech ubrałam się już,pomalowałam, wyprostowałam włosy...miałam się za pół godziny zbierac, a on nagle zadzwonił,że odwołuje wieczór,bo coś mu wypadło smutno mi... czyli potrakował cie olewajaco.... wiesz tez tak miałem .....na 1 spotkaniu wypadł mi wyjazd w delegacje z tym ze zalezało mi na spotkaniu i po trupach z Katowic leciałem 180 /h by tylko zdazyc....zapłaciłem mandat :O:O:O zarobiłem punkty ,zostałem zwyzywany ze zajechałem droge,dostalem po szybie kamieniem od tirowca wiazacego wegiel....pomachała mi prostytutka przy trasie:P:P:P...ale zdazyłem na spotkanie.... bo mi zalezało.....spotkanie okazało sie bezcenne....i warte wszystkiego ...dzisiaj z ta dziewczyna mamy juz 2 miesiace wspolnego spedzania czasu:D

Gość gggggggggrr
Niedźwiedź, weź Ty nie dołuj tych wszystkich dziewczyn których faceci jednak naprawde nie zdążą lub nie mogą przyjść na spotkanie :)

Gość lola.lola
zdaję sobie z tego sprawę i właśnie dlatego mi smutno :( :( :( i jednocześnie jestem wściekła, bo mógł juz rano powiedziec ze moze nie miec czasu,a on zadzwonił dopiero teraz:( ciul.....

Gość dziewczyna_dupka
Ale bym się wkurwiła. Miał chociaż racjonalne wytłumaczenie?

Gość gggggggggrr
"Wystarczy chcieć" Nie w każdym przypadku. :) Mnie samej zdarzaly się czasami sytuacje że naprawde nie mogłam zjawić się na randce :)

Gość abcdefgggg
no powiedział,ze jeszcze musi pojechac do rodziny do innego miasta i nie wie czy się wyrobi więc woli odwołac i się umówic innym razem:/

Gość wielobarwny listek na głowie
a kiedys taki jeden sie umowil ze mna i ja czekam a on nie przyszedl i pozniej sie okazalo ze zapomnial a umowil sie ze mna pod wplywem alko i co ty na to powiesz ...rzucilam drania:D

gggggggggrr Niedźwiedź, weź Ty nie dołuj tych wszystkich dziewczyn których faceci jednak naprawde nie zdążą lub nie mogą przyjść na spotkanie nie dołuje:D;)....przytaczam fakty z autopsji....ze mozna chciec jesli zalezy i sie chce:P:P:P.....

Gość dziewczyna_dupka
I tak bym się wkurwiła... Mój jest jaki jest, ale takich rzeczy nie robi...

wielobarwny listek na głowie a kiedys taki jeden sie umowil ze mna i ja czekam a on nie przyszedl i pozniej sie okazalo ze zapomnial a umowil sie ze mna pod wplywem alko i co ty na to powiesz ...rzucilam drania nie musiałas rzucac ......on sie sam juz rzucił na swoje zycie:O:O:O

brat_niedzwiedz hehehe on sie sam rzucił na swoje życie????Alkoholik masz racje:D

Gość dziewczyna_dupka
Ale ludzie mają historie...

Gość lola.lola
kurde... nie mam zielonego pojęcia co robic:/ na drugi raz też go wystawię. I to 30 minut przed spotkaniem. Ech a miało byc kino...Kolacja:( :( :( Jakoś z kumplami to zawsze da radę się umówic i nic mu nigdy nie przeszkodzi.

no masz racje:p ...szkoda niedzwiadku że nie ma w 99% takich facetów jak Ty że jak zalezy im na spotkaniu to nie patrza na rozne przeciwności losowe i lecą na skrzydłach do swojej wybranki:-( ...moze znajdę Twoją kopie gdzieś:-p

Gość anonim alkoholik
ile masz lat?

Gość dziewczyna_dupka
Zrób tak: Umów się z nim. Godzinę przed spotkaniem zadzwoń, że jednak nie dasz rady, a za pół, że jednak Ci się udało. W Joy'u tak pisali! [że tak powiem - rada ta miała na celu wykpienie problemu, jak dla mnie nieistniejącego; każdemu może coś wypaść i wiadomo, że jesteś zła, nawet bardzo, ale to nie znaczy, że ten wieczór musisz spędzić w domu - umów się z kimś innym... a swojego faceta wychowaj;) ]

wielobarwny listek na głowie no masz racje ...szkoda niedzwiadku że nie ma w 99% takich facetów jak Ty że jak zalezy im na spotkaniu to nie patrza na rozne przeciwności losowe i lecą na skrzydłach do swojej wybranki ...moze znajdę Twoją kopie gdzieś moja kopia jest na naszej klasie:P:P:P:P

:D:D:D Tam moja kopia też jest:-p

Gość ofe rma
"ech ubrałam się już,pomalowałam, wyprostowałam włosy...miałam się za pół godziny zbierac, a on nagle zadzwonił,że odwołuje wieczór,bo coś mu wypadło smutno mi..." ale to podobno tak trzeba. bo jak facet nie wywija rozmaitych numerów (ten i tak jest delikatny) to jest nudny i zostawiany. a tak, skoro cię wystawił to następnym razem docenisz jak przyjdzie.