Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfnslgfdjgbfdjgbjkgbjgbjgbdkj

Jestem blondynka

Polecane posty

i jestem z tego dumna

:) jestem slodka :):) tak sie ciesze z tego ze jestm blondynka taka jasna slodka :))

Gość anuuuuuuus
gratuluje ;] też chcialabym byc blondynka :( blondynki sa bardziej kobiece :)

Gość gfdahfdhggfds
nie jestes słodka, jestes pusta.

no i co z tego,jestem slodka i pusta ;) ale i tak sie ciesze z tego ze jestm blondynka :):) facieci lubia blondynki i woola :D:

Gość sweet zosiunia
a ja jestem sexowną brunetką...i jestem z tego zadowolona :classic_cool:

nie mozesz byc jednoczesnie brutnetka i sexowna :P To sie wyklucza. Sexowne moga byc tylko blondynki :)

Gość sweet zosiunia
blondynki,to przewaznie sa nijakie i wymokniete ;]

ja jestem koloru jasny brąz... jestem wyjątkowo ładna zdrabna powabna mogę na siebie patrzeć godzinami, ale itak nikt mnie nie lubi bo mam zjebaną osobowość

Gość frappe*
przeprowadzono nawet eksperyment na masową skalę i udowodniono, ze faceci bardziej zwracają uwagę na blondynki (nie mowie wolą czy nie wolą, chodzi o przykucie uwagi ) :D

Gość sweet zosiunia
ale ja jestem sto razy ładniejsza od wszystkich tych blondynek i faceci na mnie zwracaja uwage non stop...bo mam slodką buzię,zgrabny tyłek i piękne włoski i ogolnie jestem sexy :) dziewczyny,możecie sie przy mnie schowac ;]

Gość rdg
brunetki sa owlosione :P

Gość hahha ale ktos pojechal
:D

Gość sweet zosiunia
rdg- zdziwiłbyś się :]

Gość serafinek
Jak mozna byc dumnym z tego ze jest sie debilem?? P.S wszystkie blondynki to debilki!! :D

Gość sweet zosiunia
gole cipe i nogi i pod pachami,to w zupełności wystarczy :P

Gość rdg
ale pewnie cycki masz owlosione.. i plecy :(

Gość sweet zosiunia
blondynki sa w wiekszosci wymokniete i opalaja sie na czerwono,fuuu :D i im zyly widac na czole...brunetki maja mocniejsze włosy :)

Blondynki uwazaja ze so dorosle do zwiazku z seksem i i chlopem a jak cos nie tak jest to sie obrazaja i nie daja dupy przez miesiac, leca do matki z placzem bo chlopak jej niechce ustapic i uwazaja sie za seks bogini a jak przychodzi co do czego to nawet nie umieja obciagnac, uwazaja sie za slodkie chodz w rzeczywistosci to popierdolone jedze i czarownice. Mysla ze moga miec kazdego bo nosza w sobie wileka dume ksiezniczki, nie umieja wyjsc z domu bez makijazu bo koniec swiata wtedy bedzie, liczy sie tylko wyglad i miecie chlopaka i pojebanych kolezanek, popularnosc bardzo wazna dla nich jest, tak samo jak ubieranie sie i malowanie sie. Sa wszystkie glupie jak barany. Wnerwiajace. ............. Uhhh ja chyba nigdy nie skoncze wymieniac.... :D :D :D :D Blondynki sa w prost do dupy.... Buhahahaha czyli najglupsze stworzenia swiata, pies kurwa madrzejszy od nich jest...

Gość rdg
zazdrosnice jedne, nie ladnie :( Ale moze w przyszlym zyciu bedziecie blondynkami :)

Ja jestem naturalna blandynka. NIe cierpie tego koloru, wiec kiedys przefarbowalam sie na braz. Efekt nie byl za dobry bo mam jasna karnacje. Musialam wrocic do tego zasranego blondu :(

może będe w przyszłym życiu blondynką a może brunetką jedno wiem napewno będe zajebiiście piękna tak jak teraz, ale osobowość dalej zryta.... i co tu robić? :(

Gość sweet zosiunia
no nieszczegolnie:] a gdybym miala,to bym goliła :D cialo mozna ogolic,zeby bylo super,a blondynki zeby nie wygladac nijako musza sie mocno malowac i trudno zaradzic ich brzydkiej karnacji,jak sie opalaja na czerwono albo maja piegi ;]

Zazdrosne jestescie wy!! Bo jak chlopak sie ogladnie za brunetka a nie za wami to umieracie z zazdrosci !! LOL. . . Buahahahahah palec se wlózcie do cipska zanim sie zaczniecie wypowiadac :P

Gość serafinek
Blondynki to bezmózgie istoty. Do podejmowania decyzji używają cipy bo przecież w głowie to pustka. Największe dokonanie blondynki to rozłożenie nóg. I z czego tu buc dumnym?? a no w sumie jest coś z czego możecie a chodzi o udawane orgazmy bo cipy to macie rozjechane tak że zaparkować można tira wiec nic innego wam nie zostaje jak udawać. No i huja prawda ze blondynki są sexowne to tylko stereotyp. Mam dziewczynę która jest brunetką jest sexowna. I polecam panom co mają dziewczyny blondynki niech sie zastanowią co robią :D bo wreszcie wasza blondyneczka rozłoży nogi przed innym.

Gość ty zosiunia
sfrustrowana jestes ze hej dziecinko...ale mądroscią to ty nie grzeszysz, smutne to ale prawdziwe...

Gość sweet zosiunia
i nie jestem zazdrosna-nigdy :] trudno doprawdy byc zazdrosnym,jak sie jest tak pieknym jak ja :) mam nadzieje,ze w przyszlym życiu bede wygladac tak samo,ale to chyba nie możliwe :D