Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfnslgfdjgbfdjgbjkgbjgbjgbdkj

Jestem blondynka

Polecane posty

Gość ej ty kopierco bezmozgi
skopiowalas to co ja kiedys napisalam wredna suczo

Gość ej ty kopierco bezmozgi
nawet nie stac cie na wlasne zdanie...tylko chodzisz po topikach i kopiujesz czyjes wypowiedzi...zenujące dziwo pusta

Gość sweet zosiunia
ty zosiunia sfrustrowana jestes ze hej dziecinko...ale mądroscią to ty nie grzeszysz, smutne to ale prawdziwe... a skąd wiesz? to,ze jestem dumna ze swojego wyglądu,nie znaczy,ze jestem głupią i sfrustrowana dziecinką :O gdybyś był/a tak ładna/y jak ja,to też byś popadł/a w samouwielbienie,wierzaj mi...cóż,brzydcy nigdy nie zrozumieją ładnych,smutne to ,ale prawdziwe :classic_cool:

Gość rdg
"I polecam panom co mają dziewczyny blondynki niech sie zastanowią co robią bo wreszcie wasza blondyneczka rozłoży nogi przed innym." no tak, bo tylko blondynki zdradzaja 💤

Gość serafinek
Jak określają swoja piękność i popularność blondynki?? Oto odpowiedź!! lustereczko, lustereczko powiedz przecie kto ma najbardziej rozjechana cipe na świecie? Blondynki:D Ulubiona praca blondynki?? sex za kase:D P.S Polecam trening na ogórkach może to poprawi wasza umiejętność w obciąganiu. Bo jesteście tak tępe że przez tyle lat treningu jeszcze tego nie opanowałyście.