Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajnie niezwyczajna

Gdzie poznac dla siebie odpowiedniego faceta ?

Polecane posty

kurcze,mam 28 lat i nie moge znalezc faceta,pochowali sie czy co ? a na dyskotekach króluje rocznik 85 :( na dancingi jeszcze chyba za wczesnie :D

co nie piszecie ?

Gość a e i u y
mam starszego brata :D jakiego faceta szukasZ? :D:D:D

wysokiego,inteligentnego z poczuciem humoru,a Twoj brat tez samotny ?to dawaj go tu :)

Gość a e i u y
hehheh chyba by mnie zabil heheh :P a skad jestes i napisz cos o sobie :P zareklamuj sie! a co!

nie umiem sie reklamowac,wolalabym tez poznac kogos na zywo a nie przez kafeterie :)Moze na poczatek powiem,ze jestem z warszawy,studiuje ...

daj mi zdjecie i adres mailowy to zrobie mu niespodzianke :) ale faceci sa drazliwi jesli chodzi o poznawanie sie przez neta,moj brat tez by mnie wysmial gdybym chciala go z kims zeswtac w ten sposob :P

Gość huuuuuuuuuuuuulaaaaaaaaa
ja mam 25 i tez nie moge znalezc wlasciwego:P nie martw sie takich jhak nas jest pelno:P podobno mozna ich spotkac na imprezach ale czas imprez studenckich sie skonczyl a innych jakos nie ma za duzo:)

Gość a e i o u yyy
robisz doktorat ?:D

wiem,ze jest nas duzo,to zadne pocieszenie, na imprezach znalezc tego jedynego dla siebie to jak wygrac w totka,zreszta trzeba by bylo czesto chodzic to sa wieksze szanse.

Gość a e i o u yyy
na imprezach ciezko poznac kogos sensowneoo dziewczyny :P najlepiej po znajomych jakos juz predzej na domowkach .. chociaz ja wiem.. lepsze sa naturalne sytuacje ale wiecie to nie jest regula... mozna poznac kogos majac stluczke samochodowa albo w slklepie ;P

to poczekam jeszcze z 10 lat,moze chociaz jesien zycia z kims spedze,bo cos dlugo trwa to wszystko,do tej pory nie mam to teraz bedzie coraz ciezej . Doktora nie robie :P

Gość a e i u y
ech ech :P ja jestem z innego miasta, moj brat tez szuka dziewczyny (chyba ze sie nie ujawnai) niw iem teraz ciezko znalezc to fakt, albo ludzie sie rania albo deficyt

Gość ofe rma
"mozna poznac kogos majac stluczke samochodowa albo w slklepie ;P" ej, tylko bez takich. już i tak się ciężko jeździ. jak dojdą jeszcze do tego rozmaici "myśliwi" co to będą chcieli/chciały znaleźć sobie dziewczynę czy faceta "na stłuczkę" to będzie tragedia.

Gość a e i u y
hhhhehe to byl jeden przykladz milionow, moja kumpela tak poznala faceta ale nie jest z nim tylko koles chcial ja wyrwac :P

i takie poznawanie przez przypadek mi sie podoba ;) tez w podobny sposob chcialabym kogos poznac ale jesli chodzi o t a stluczke,to moze sie tak zdarzyc,ale szanse,ze w tym samochodzie bedzie czlowiek stworzony wprost dla mnie sa nikle ;)

Gość chanelparis
ja tez chce faceta,a tu wszysko juz zonate ;)

Gość Myszka jedna
Ja stawiam na dyskoteki, poznaje właściwego faceta co łikent, średnio 16-20cm

no tak, wymarzyły sobie poznanie faceta przez przypadek i w \"naturalny sposob\" i teraz podswiadomie beda splawiac wszystkich \"nienaturalnych\" :D:D powodzenia i spokojnej samotnej starosci zycze :D

ja tak poznałam męża - a wczesniej poznawałam SAMYCH idiotów ... najpierw portal potem gg, potem okazało sie ze spotkamy sie na imprezie - tak tez było - nastepnego dnia spacer i fru... 5 lat razem mineło :-)

dziabong wiadomo że do tego trzeba mieć szczeście.... tak jak do wszystkiego... tobie sie udało...moim 2 kolezankom od razu na pierwszych spotkaniach kolesie proponowali sex...ze zdziwieniem w oczach jak dostali odmowe...jeden nawet zapytał ze jak to? skoro sie umawia przez neta to dla niego było jednoznaczne o co chodzi:O:O:O

teź takich poznawałm - wysoki blondyn miał 170 i był łysy, student okazywał się zwykłym cpunem.... dostawałm @ z prpozycjami sexu, sponsoringu i wielu innych rzeczy - to trzeba wziąść na luz - dać temu czas - z Moim - gadalismy mało na gg - jakos ja nie chciałam a On nie nalegał - toczyło się swoim wolnym życiem - przyszedk czas to sie spotkalismy niby przypadkiem niby wiadomo że tam bedziemy i zaiskrzyło... ja nie mówie ze to najlepszy sposób... ale jeden z wielu... też bym wolała faceta poznac na koncercie czy w sklepie.... ludzie się na serio w dziwnych miejscach poznaja

R....na uczelni sa zajeci,albo nie w moim typie,albo duzo starsi,albo mlodsi

komiczne >>>> ja nie odtracam mezczyzn i nie czekam az poznam kogos przypadkiem,chociaz to by bylo najfajniejsze,uznalabym to za cud :)