Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

odzyskiwanie danych

Polecane posty

wiem ze jest pozno ale potrzebuje pomocy.Pod wplywem emocji skasowalam nr telefonu a musze pilnie skontaktowac sie z ta osoba ale nie mam od kogo wziac nr wiec musze jakos odzyskac tylko nie wiem jak .Moze ktos wie jak to zrobic?

Gość moze byc istotne
skad go skasowalas:o

Po pierwsze nie zapisuj nic nowego w telefonie. Nadpisanie danych praktycznie uniemożliwi odzyskanie tego numeru. Po drugie, w zależności gdzie numer był zapisany (pamięć telefonu, karta) potrzebujesz albo kabla USB i programu, albo czytnika kart i programu. (np. Noki). Po trzecie, jeśli masz coś innego niż Nokię, to raczej i tak marne szanse. Ale zawsze możesz zdać się na specjalistów, może coś zdziałają ;)

Gość gość
Ja z kolei polecam http://www.lapart.pl/odzysk/ gdzie kilkukrotnie odzyskiwałem dane i za każdym razem się udało. To bardzo dobry serwis z doświadczonymi pracownikami.

Gość gość
Kiedyś myślałam, że tylko na filmach da się odzyskać utracone dane z dysku, ale jak przyszło co do czego i musiałam przywrócić pliki, które straciłam na swoim kompie to okazało się że działają firmy typu Proedit, które naprawdę dobrze znają się na swoim fachu. Nie wiem czy to wciąż informatycy czy może już hakerzy?

Gość senika8
Spróbuj tutaj: http://www.stc-polska.pl/ Często utracone dane da się odzyskać, jednak najpierw musisz przedstawić problem. Może uda się coś z tym zrobić.