Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikeeee

Ślub w Tatrach Małe Ciche

Polecane posty

Gość mikeeee

Czy ktoś miał wesele w małem cichem w Tatrzanskim Borze. Małe Ciche Tatrzanski Bór prosze o opinie

Gość baśkaaaaa1972
Od lat jeździmy do Małego Cichego, z tego co wiem to niedawno było tam wesele pewnej znajomej pary która mieszka obecnie niedaleko Małego Cichego, rozmawiałam tylko przez tel z mamą panny młodej, mieszkającej w MC, mówiła że wesele było bardzo udane. Wszystko prawie dopisało, i goście, jedzenie, tylko pogoda nie. Byłam w tej karczmie już jakiś czas temu, i powiem szczerze, że mogę ją polecić na wesele. Cen nie pamiętam. Na pewno karczma ma swój klimat, urok. Będziesz miała niezapomniane wrażenia.

Gość katarzyna_z_romanowow
Małe Ciche hmmm.... no to gratuluje pomyslu, cudowne miejsce to jest

Gość mikeeee
Dziękujemy za opinie i czekamy na dalsze :)

Gość meryczery7
PODCHWYTUJE TEMAT BARDZO PROSZĘ O OPINIE !!!! TEŻ TAM CHCE ZROBIĆ WESELE . :)

Gość tez bym chciał
A jaka cena ślubu i wesela? :]

Gość małe wesele
ja tam miałam śłub 3 lata temu :) Było superancko !!! Jakieś pytania??? Jestem z Zakopanego

Gość meryczery
Tak dużo pytań mam ! :D powiedz mi jakie było tam jedzenie , obsługa i czy goscie i Wy zadowoleni ?

Gość male weseke
Jeżeli chodzi o jedzenie to pyszne :) Porcje super :) My tam do dzisiejszego dnia jeździmy z sentymentu na obiady i kolacje. Masz do wybory kilka manu i możesz je jeszcze pomieszać. Przynajmniej wtedy tak było. Płaciliśmy chyba 125pln za osobe. Trzy gorące dania. Nie było w tej cenie tortu, ciast, alkoholu i napoi. Było naprawde super. My mieliśmy dja :) Obsługa super. My zadowoleni, goście też :) nic bym nie zmieniła. Nie jechaliśmy nawet z fotografem w plener bo tam jest tak ładnie że zdjęcia nam sper wyszły. Obsłga bardzo pomocna. Wszystko było jak chcieliśmy i jak zgodniliśmy. Ni e spisywaliśmy żadnej mmowy. Przed weselem wpłaciliśmy chyba tylko 2000 :)

Gość male wesele
pomyliłam się w nick :) ale to naprawde ja i naprawde mialam tam wesele :)

Gość male wesele
sorry za błędy i literówki ale mi klawiatra szwankje. W cenie 125pln nie było też owoców

Tatry to chyba wymarzone miejsce na ślub - jeśli tylko będzie pogoda, to jest tam pięknie, a świeże powietrze wpływa wspaniale na zabawę. Tylko pewnie wydacie trochę więcej na alkohol (jeśli będzie) bo w górach pije się łatwiej i mniejsze jest ryzyko kaca. Przynajmniej takie są moje doświadczenia :) A Małe Ciche mi osobiście bardzo się podoba! Nie wiem co prawda jak z tym Tatrzańskim Borem, ale raczej nie kojarzę negatywnych opinii o nich.

Gość male wesele
u nas więcej zeszło wina. Było bardzo kulturalnie. I bardzo wesoło. Wódka też była ale przede wszystkim wino pili. Wódki nam bardzo dużo zostało. A pogoda była śmieszna. Rano lało jak z cebra, jak siedziałam u fryzjera to załamana byłam, potem w drodze do kościoła pochmurno ale bez deszczu a na czas zdjęć po obiedzie jakoś chyba słońce wyszło. Potem było pogodnie i ze ślicznym czerwonym zachodem słońca :) i chyba 15 stopni.

Gość to było moje marzenie
Ślub w Tatrzańskim Borze to był moje marzenie! Zachwyciło mnie to miejsce. Znajomi mieli tam wesele, na którym mnie niestety nie było i bardzo sobie chwalili. O ile dobrze pamiętam, to cena na 2012 to około 180 zł za dwudniowe wesele, bez alkoholu ciast i owoców. Niestety my musieliśmy zrezygnować z Tatrzańskiego Boru, ze względu na to, że nie ma tam hotelu, a bardzo zależało nam na tym aby był... :(

Gość male wesele
ale tuz obok jest duzy pensjonat

Gość Kulka2089
Witam, również planujemy wraz z narzeczonym zorganizować w tej karczmie wesele. Czy możecie polecić mi pensjonat bądź jakieś noclegi dla gości weselnych około 140 osób w pobliżu Tatrzańskiego Boru ? :) Jeżeli ktoś miał lub był na weselu w Tatrzańskim Borze proszę podzielcie się doświadczeniami :)

Gość klaratoria
Ja się podzielę wrażeniami w drugiej połowie maja, kiedy to już będzie po ślubie ;)

Gość gość
Również proszę o jakieś opinie. Wesele za 3 miesiące :-)

Gość Kulka2089
dziewczyny i jak po weselu?? Udane?? Dzielcie się wrażeniami ;)

Gość Kitka19
My w czerwcu planujemy tam wesele :) noclegi też już mamy zaklepane dla ok 100 osób ale pewnie będzie mniej znając życie ;) Ktoś tam było ostatnio?? Ja się tylko obawiam małej ilości jedzenia na stołach :(