Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivela

czy na rozmowę kwalifikacyjną wypada iść w ciemnych jeansach

Polecane posty

Gość qwerty 123
niwela, w dzinsach isc nie wypada na pewno, a czy w spodenkach do kolan wlasnie nie wiem....

Gość Nivela
te jeansy są proste nie wytarte więc wydawało mi się że mogło by być, ale skoro nie to ok! cenna uwaga, rada..tylko co ja teraz założę, jak w ogóle zadzownią

Gość qwerty 123
a masz jakies spodnie??? i co sadzisz o spodenkach, eleganckich ale do kolan???hmm... ale w dzinsach do banku nie wypada isc nawet w klasycznych, ja wlasnie tez ide do banku na rozmwe

Gość Nivela
mam jakieś tam..ale musiałabym pomierzyć hm... z tymi spodenkami to sama nie wiem...

Gość qwerty 123
nikt inny sie nie wypowie??? mam szare spodnie na kant do nich nam bezrekawnik szaro-carny, ale juz 2 razy bylam w tym stroju na rozmowie i mi odmowili, dlatego dostalam pierdolca zeby zalozyc co innego, moze sie uda...

Gość Nivela
no wiesz..ciężko powiedzieć czy akurat zwracali taką uwagę na strój. Wydaje mi się że strój to sprawa drugorzędna

Gość qwerty 123
nie chodzi mi o to ze stroj byl zly, ale na przyklad moze byl nieszczesliwy jak ja to okreslam, bo z czasow studiow tez mialam stroje w ktorych zawsze zaliczalam za 1 razem, nawet mycie wlosow mialo znaczenie, wiem ze to glupie i zabobony, ale na studiach dzialalo :)

Gość Nivela
w to akurat nie wierzę..hehe

Gość qwerty 123
no wiem ze to glupie, ale na studiach u mnie to dzialalo, bo jak zakladalam np co innego to odrazu PALA, ehhh... a kiedy idziesz na rozmowe?? ja w czwartek :)

Gość Nivela
byłaś na rozmowie w banku? Jakie pytania zadają? jestem świeżakiem dopiero rozpoczęłam poszukiwania nowej pracy..i nawet nie wiem co mogą pytać, czy jakoś specjalnie się przygotowujesz?

Gość Nivela
mają zadzwonić dzień przed, jeśli w ogóle zadzwonią, mam nadzieje że tylko nie w czwartek bo jadę do wawy i będzie nici z moich planów.