Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivela

Pomoc w odpowiedzi na pytania z rozmowy kwalifikacyjnej

Polecane posty

Gość Nivela
jak radzi sobie pan ze stresem? słabe mozne strony Pana wady zalety czy podejmuje pan ryzyko? co odpowiedziec żeby dobrzy wypaść

Gość panna_karolina______
ze nie wiadomo o co beda cie pytac :/ kiedys byłam na rozmowie w solarium i głupia pinda pytała mnie na rozmowi kwalifikacyjnej tak jakbym miała dowodzić centrum kontroli lotów kosmicznych nasa

Gość panna_karolina_____
no ja na tej rozmowie jakoś stresa nie miałam. Poprostu myśl sobie że "co mi taka siksa będzie podskakiwać" i tyle ;)

Gość Turquoise
Mnie keidys zaskoczyli tymi pytaniami, wiec nie mialam czasu sie zastanawiac i powiedzialam prawde :) Powiedzialam ze moja najwieksza zaleta to ambicja, a wada spoznialstwo.. Oni sie wtedy zasmiali (3 osoby w "komisji") po czym jeden gosc powiedzial "przynajmniej jest pani szczera :) a czy dla potrzeb naszej firmy moglaby pani to zmienic?:)" poiedzialam ze jasne i ze pracue nad tym caly czas :D potem powiedzieli ze zauroczylam ich swoja osobowoscia:D co do ryzyka, odpowiedzialabym, ze podejmuje, jesli cos jest tego warte. bo ryzyko dla samego ryzyka podejmuja tylko osoby nieodpowiedzialne. jak sobie radze ze stresem? powtarzam sobie, ze przeciez jestem dobra.. dobrze porzygotowana.. dlatego wystepuje u mnie tylko mobilizujacy stres