Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

ladna mam lazienke? swiezo po remoncie...

Polecane posty

Moim zdaniem ta łazienka jest nijaka bez smaku kiczowata zwykła prosta łazienka z discopolowa kabina Co z tego ze masz siana w morde skoro pozytku z tego zrobic nie potrafisz-chociazby własnie w łazience

Gość ladna moj styl
z tymze teraz wszyscy takie robia, tzn mlodzi co maja troche kasy, to juz zaczyna byc nudne,

Gość A jaki kolor jest
Podobno nijaki?? ja nie widze fotek bo moj smartphone nie obsluquje java.

Gość tyle kasy....
tyle kasy a szampon taki tani???cos słabo z kosmetykami w tej drogiej lazience buhahahahahahahaha.............A reczniki to juz wogóle totalna porazka...........psu wycieram takimi lapy no i chodniczki z jakiegos supermarketu...Chociaz do zdjec powinnas sie wysilic na lepsze dodatki...... a lazienka jest lipna jak na moj gust.....niestety

Gość tyle kasy....
z chcecia bym ci pokazala swoja lazienke ale na taki snobizm jak ty niestety mnie nie stac:)

zgadzam się z kantem du­py - brak stylu, kolory mdłe, niby kasy wpieprzone w to wszystko, a nie zachwyca. na funkcjonalności się kończy - zero estetyki. 🖐️

Gość polisz kicz prodżekt
:o

dziwi mnie to tym bardziej, jeśli to tyle kosztowało. bo jeszcze rozumiem, że jak ktoś nie ma za wiele kasy, to też nie ma wielkiego wyboru, tylko bierze to, na co go stać. ale jak ja np. bym miała 22 tysiące na urządzenie łazienki, to bez trudu zrobiłabym to o wiele ładniej, trochę barwniej i oryginalniej.

Gość No jaki ten kolor jest

Moja koeżanka kupiła samą wannę za 48tys. złotych (po przeliczeniu na złotówki) No, ale u niej w łazience, śmiało można urządzać imprezy (80 m2) :P

Gość No jaki ten kolor jest
Dzieki bardzo za odpowiedz ... ..........:((

Gość tyle kasy....
popieram przedmówce nie wierze jednak ze ta lazienka tyle kosztowala....

Gość tyle kasy....
jak na moj gust moja wyglada lepiej a kosztowala naprawde mniej...Co prawda remontowana byla 7 lat temu ale nadal wyglada lepiej niz ta na fotkach autorki

łazienka autorki topiku wcale nie jest olśniewająca. Normalna. Kabina niezła (może troszkę zbyt kosmiczna kolorystyka), ale duża i sprawiająca wrażenie całkiem wygodnej. Ja jednak uwielbiam duuuże wanny, w których można się rozłożyć i zrelaksować;)

Gość jakas kosmiczna
ta lazienka. nie potrafilabym sie w niej zrelaksowac. lazienka musi byc barziej przytulna. ale to moje zdanie. ja lubie cieple kolory

Gość a oto co autorka napisała na
innym topiku: nowa346 (kicia1871@wp.pl) jest to dla mnie bardzo niezrozumiale dziwie sie ale zarazem podziwiam takie kobiety ktore cale swoje zycie chca poswiecic swoim dzieciom ,byc moze jestem jeszcze mloda bo mam dopiero 21 lat , jestem moze egoistka ..nie wiem moze mam uraz po porodzie ale nie wyobrazam sobie miec jeszcze jednego dziecka .Jest tyle pracy przy jednym ze clay dzien jest wypelniony rano mleko ,deserk ,przebrac ,herbatka,zabawiac ,spacer, obiadek, herbatka,zabawiac ,mleko ,zabawiac ,herbatka ,kapac ,nosic jak placze np .przy kolkach badz zabkowaniu ,w nocy wstawanie ,nigdzie nie wyjdziesz bo dziecko ,nigdzie dalej nie pojedziedziesz ..bo musisz pod opieke zostawic ,do pracy nie pojdziesz ,z nauka ciezko sie uczyc przy dziecku .Jak sie ma pomoc rodzicow to moze i latwiej ja tej pomocy nie mialam ,mieszkam na swoim i musze jeszcze gotowac ,sprzatac ,prac ,prasowac ...itp wiem ze to musi robic kazda kobieta ale jest strasznie ciezko ...jestem przemeczona wykonczona ,czuje jak sie wypalam czuje jak sie szybko starzeje ...kocham moja coreczke ,ale jakbym miala miec jeszcze jedno dziecko to bym usunela albo sie zabila-wiem grzesze -ale mnie by to poprostu przeroslo... niby tak dużo zarabia, a sama musi napieprzać cały dzień w domu. Jak ma sie kasy jak lodu to się zatrudnia kogoś do sporzątania, gotowania, etc.

Gość osservattore
kabina za 22 tys a na polce TESCO SHOWER GEL :D:D

zostawmy na chwile łazienkę a skupmy się na autorce. Juz dużo osób to zauważyło ale i ja swoje 3 grosze wcisnę. Pisze to na podst. tego topiku:p Jest to dziewczyna prosta, pewnie w szkole nie uczyła się za dobrze - nie miała i nie ma żadnych ambicji np. by się kształcić, pracować rozwijać się.Szkołe skończyła z wielkim trudem, w rodzinie pewnie się nie przelewało i z zazdrością patrzyła na ludzi bogatych( oczywiście nie robiąc nic by ten stan rzeczy zmienić). Spotykała się z bogatymi facetami dużo starszymi- szukała zapewne sponsora i trafił się on facet sporo starszy, z własną firmą może po rozwodzie , może wolny.... spodobało mu się to dziewcze- bez szkoły, proste uległe ale nie wiązał z nią wielu planów...ona natomiast owszem- może to brak wiedzy na temat antykoncepcji może celowe zachowanie tak czy inaczej autorka zaochodzi w ciąże- wiadomo wpadka, nalegania na ślub i tak dochodzimy do momentu gdzie nasza prosta dziewucha zamieszcza zdjęcia sracza by się dowartościować :) :) facet ma firme, kochanki, żonę sprzątaczkę, opiekukę do dziecka, kucharkę za tak niewiele ot dał troszke swojego dochodu na sraczyk a ona skacze z radości :) mogłabym tak pisać i pisać ale nie chce mi się :)

Gość eeeeeej
jaka wnikliwa analiza :) zgadzam się , cos dziewczyna ma nie teges pod kopulką

Do cukierasek Uważam, że twoja wnikliwa ocena osoby która założyła ten topik.. jest całkowicie mylna... Starszy facet, który niby miał być jej sponsorem i który ma jakąs kase.. nigdy by nie pozwolił na taki kibel.. NIGDY Facet kasiasty conieco w zyciu widział i na pewno łazineczka byłaby ze 2-3 razy wieksza od tej klitki.. z resztą.. gdyby Pani miała większe pieniądze to oprócz fajnego panela prysznicowego kupiłaby ładniejszą szafkę na umywalke.. a nie jakiś śmieć wedge.. czy coś takiego ... no i ta glazura i terakterakota.. rode z obi albo brico depot... tuddzież z leroy merlin

bo ten mąż to taki dodatek był i rodzina:) chodzi o to że z chłopa pana nie zrobisz i jak wystawała słoma z butów tak wystaje chociażby łazienka i za 100 tys była :)

Gość wyobrażacie sobie
żeby najbogatsi ludzie w Polsce chwalili się swoimi łazienkami i niewiadomo czym jeszcze? bo oni oprócz kasy posiadają jeszcze klasę czego autorka nigdy nie miała i mieć nie bedzie.:classic_cool:

Gość Jest takie powiedzenie
"z chama nie zrobisz pana". I tyle wystarczy za cały komentarz tego żalosnego topiku.

Gość kibel tez ci pokazac
i te zdjecia kieruje do niej a nie do pozostalych bo uwazam ze nie mam czym sie chwalic to tylko lazienka

bardzo ladna, a ja nawet chcialam miec taką sama kabinę prysznicowa z wanną :) ale u mnie lazienka za mala ;) jeszcze w sumie nieskonczona, a bedzie na zielono ;)

nowa346> troszke nieladnie sie tak przechwalac pieniazkami :O bo większosc z nas chcialaby miec 20 tys. na remont calego mieszkania, a ty mowisz ze mialas tyle na remont lazienki, fajnie... tylko jak juz napisalam bardzo podobala mi sie identyczna kabina i kosztowala 1950 zl. (to bylo w lupcu), ale nie sądze ze podrozala do 6 tys. :O widac nie robiliscie rozsadnych zakupów tylko pewnie co najdrozsze;) ja jakbym miala 20 tys. na samą lazienke zupelnie inaczej bym ją urzadzila, bylam ostatnio u znajomych ktorzy sami wszystko robią zeby oszczedzic, na lazienke wydali jakies 5 tys. (plytki, wanna, kabina prysznicowa, umywalka itd.) a zrobili to naprawde jak projektanci z gazety moje mieskzanie czy tym podobne ;) takze jeseli na lazienke wydalas 20 tys. to moglas ją zdecydowanie w lepszym guscie urządzic :)