Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purpurowaaa Łza

mam pytanie...

Polecane posty

kto pokasował moje prawie wszystkie posty? przyznać się ale juz! komu tak bardzo przeszkadzają moje posty- ze usunął prawie wszystko co ostatnio napisałam??? schok......!!!!!!

Gość a co napisałas
:(

Gość podpowiadam
Może wyżywałaś sie w pomaranczy pisząc rzeczy niezgodne z regulaminem, dlatego ciachneli cie po ip?

a rozne rzeczy, ale coś sie komuś nie podobało, komuś psułam zamiary.. co za tchorze? zeby usuwac posty, nie łamiące rgulaminu, posty- ktore obrazowaly moj światopogląd, trochę inny niż czyjś??? czy tu wszyscy maja pisać, mysleć jak ten ktoś?

Gość a nie zglaszalas do kasacji
?

nie, nie zgłaszałam zaglądam tu od czasu do czasu, a jak wczoraj zajrzałam to... o kurcze pokasowali mnie nic tylko się rozpłaczę szczerze- całą noc do podusi szlochałam.. :-P komuś barzdo przeszkadzam hahahaaaaaaa.....

Purpurko, to Ty masz jakiś światopogląd? Nie mam na myśli Twojej mitomanii, bo to już mamy wyjaśnione... Zresztą znowu kłamiesz twierdząc, że nigdy nie pisałaś na pomarańczowo, bo jakiś czas temu sama się do tego przyznałaś. Proszę - nie bierz się za coś o czym nie masz żadnego pojęcia. Kłamstwo jest sztuką. A w Twoim wykoniu schodzi na psy. To prawie tak, jakby ideał sięgnął bruku. I daruj sobie komentarz mojego postu - obydwoje wiemy, że go nie zrozumialaś. Masz tylko szansę nie ośmieszyć sie po raz kolejny usiłując mi odpowiedzieć.

Fajnie, że śmiejesz się z własnych dowcipów, szkoda, że tylko Ty. Pisanie do Ciebie nie sprawia mi żadnych trudności, natomiast dla Ciebie przeczytanie więcej niż jednej linijki tekstu to za dużo. Może nadwyrężyłaś wzrok próbując patrzeć w oczy przy robieniu laski? A może miesięczny semestr Twoich studiów był tak męczący? A swoją drogą ciekawy przykład Twojej logiki - zakładasz topic, gdzie z oburzeniem piszesz, że ktoś wykasował Twoje posty, po czym okazuje się, że jest Ci to obojętne - Która z Was to mr. Hyde?

Prawdopodobnie zrobił to jakiś moderator. Dlaczego ? To wie tylko ta osoba.

Purpurko, skoro nie jest Ci obojętne to czemu twierdzisz że jest? I powtórzę się - skoro nie chce Ci się ze mną gadać to się nie odzywaj. Masz wtedy szansę nie zrobić z siebie idiotki, tak jak zwykle. Mam nadzieję, że to nie jest za długi post jak dla Ciebie :O

Gość pewnie....
o ile bedą mieli co zeskrobywać :O

buhahahaaaaaaaaa...... Mało stanowczy zaplątałeś się we własnych myślach.. \" Purpurko, skoro nie jest Ci obojętne to czemu twierdzisz że jest?\" (cytat z Ciebie) pokaż mi gdzie ja tak napisałam? nosz kużwa mać.. Ty jesteś anormalny i do tego nie umiesz czytac, albo umiesz ale z analizą,rozumieniem,mysleniem masz problemy.

Purpurko, to nie koncert życzeń. Sama sobie poszukaj. I tak nie czytasz (bo podobno Ci się nie chce) tego co piszę. A może się zdeklaruj jednoznacznie, czy jesteś aż tak przywiązana do swojej twórczości forumowej, że zakładasz oddzielny topic do użalania się nad sobą, czy podchodzisz do tego bardziej na luzie? Bo jeśli to cel Twojego życia, to może załóż blog i tam się produkuj? I ode mnie się uwolnisz... Pomyśl o tym... Dziękuję za kolejny opis mojej skromnej osoby :D Jest coraz bogatszy dzięki Tobie :D Tylko mam takie pytanie - czy moja anormalność jest niezależna od umiejętności czytania? Bo nieprecyzyjnie napisałaś :O

Tylko mam takie pytanie - czy moja anormalność jest niezależna od umiejętności czytania? - no tego zdania naprawde nie ogarniam, prosze o przetłumaczenie co autor miał a mysli? uzasadnienie-w Polsce obowiązuje ustawa o obligatoryjnym nauczaiu do 16 r. życia. a więc (dla mnie- podkreślam ,dla mnie) nieumiejętnośc czytania jest anormalne. i dzieki za dobre rady, ale.. pozwolisz ,ze sama bede decydować czy założe bloga, czy bede tu pisać.. "że zakładasz oddzielny topic do użalania się nad sobą" - znowu się kłania umiejętnośc czytania ze zrozumieniem. Przeczytaj po co założyłam ten topick- w pierwszym poście . Jak dla Ciebie to jest użalanie się nad sobą- to gratutluje znajomości znaczenia polskich słow. howk!! nara stary!